Dolapçı Kırmızı Altınbaş Güvercinlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
dsc00592su3.jpg

dsc00529ct7.jpg

dsc00503mu5.jpg

dsc00517vc0.jpg

dsc00528rl3.jpg

dsc00552ix5.jpg

dsc00559io2.jpg

dsc00566cd4.jpg

dsc00572ma3.jpg

dsc00590mf8.jpg

dsc00591lp4.jpg

dsc00596pf2.jpg

kardeşim maşallah kuşların güzelmiş..bunlar dönekler gibi dönüyor mu yoksa saya gibi oynuyor mu?? bol yavrular inşallah..

maşallah çok güzel kuşlarınız var.ben kelebek dönek besliyorum.bi çift te dolapçı beslemek istiyorum ama kocaelinde bulamıyorm fazla dolapçınz varmı.verlck.

selam kuşlarınız maşallah çok güzel ben saya,dönek besliyorum.dolapçı hç bakmadım kocaelinde dolapçı bakan yok elinizde fazla dolapçınız varsa 1 çift alabilirim.

caner_22' Alıntı:
selam kuşlarınız maşallah çok güzel ben saya,dönek besliyorum.dolapçı hç bakmadım kocaelinde dolapçı bakan yok elinizde fazla dolapçınız varsa 1 çift alabilirim.

Malesef uzun bir süredir yavru alamadım. Dişilerin ayakları veya kanatları yok yani şahin veya atmaca saldırılarında gazi oldular. Çok az doğuyorlar. Bir çift yavru var onuda sözüm var kusura bakmayın ama ileride olabilir.

caner bey sizde satılık dönek var mı?acaba
bi de dönek lerin piyasası kaç liradır ortalama?

hüseyin kardeş güvercinlerin çok güzel.allah nazardan korusun.izmirde yoğunluk dönek üzerine olduğundan dönek besliyorum.elbetteki hünkari ırkına sahip çıkmak ve göz zevkini okşaması açısından 15 takım kadar yerli hünkarim var.saya olarakta elimde bulunan oyunları mükkemmel hatta oyundan uçamayan sayalarım mevcut.kırmızı altınbaşlar oldukça dikkatimi çekti kümesimde bir takımda bunlara yer verebilirim.paylaşım için teşekkürler :heyo:
http://kuscudostlar.azbuz.com/

slm maslllah cok guzel kuslar allah nazardan saklasın ıyı gunlerde besleyın

saygıalr

kardesım senı şımartmak gıbı olmasın kusların harkulade begendım kuslarını ne mutlu sana benden taktırı aldın bırde benım dolapcılara bak senınkıler kadar degıl ama sen dekıler on nımara saygılar ars........

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Yeni resimler çekip eklemeye çalışacağım. Uzun süredir fazla yavru alamadım. Yavruları uçurduğum içinde yırtıcılara yem ettik. Yeni yavruların ve damızlıklaın resimlerini eklemeye çalışacağım. Teşekkürler.

maş. abi Allahım daha iyilerini nasip etsin inş. Allahım nazarlardan saklasın 41 kere maş.
ALLAHA EMANET OL...
SAYGILAR.......

abi masallah kef çiller bir harika resmen ben burdayım diyo allah bol yavru almayı nasip etsin burdur dan selamlar saygılarımla...................

slm kuşlar güzelmiş sende iyi kuşlar var sanırım tanışmak fikir alışverişi yapmak isterim sitede benim kuşlarımın da resimlerivar baska besliyorum yedikuleden baskalar yaz çıkar 0536 377 26 74mustafa ist

selamun aleykum huseyın abı senın ıle konusmamız lazım musayıt oldugun zaman bı goruselım abı 0533 613 71 82

byenes' Alıntı:
selamun aleykum huseyın abı senın ıle konusmamız lazım musayıt oldugun zaman bı goruselım abı 0533 613 71 82
Sanırım sohbet kısmında konuştuğumuz konuydu.

Güzel.Senin Kuşlarınmı Bunlar. :evet:

muraterk' Alıntı:
Güzel.Senin Kuşlarınmı Bunlar. :evet:

Konu başlığından belli olmuyormu? Dolapçı kırmızı Altınbaş Güvercinlerim yazmış, konuyu açmışım.

hüseyin abi bu sitede 2 kuşçu tanıorum bu işi mukemmel yapan birincisi uşaktan hasan arslan ikinciside sensin abi Saygılarımla Utkay Akağaç

Geri