önder
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onder' Alıntı:arkadaşlar bu resimleri göndermeden önce bilgisayarda büyültme şansımız varmı cep tlf nuyla çekildiği için küçük ve nette durmuyolar deniyorum ama yapamadım bi türlü bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
önder özaydın
onder' Alıntı:teşekkürler hüseyin kardeş resimler böyle daha iyi gibi oldu sanırım inşallah beğenilir.
kardeş pazar günü kısmet olursa çekeceğim hafta içi işten fırsat olmuyobasoglanh' Alıntı:onder' Alıntı:teşekkürler hüseyin kardeş resimler böyle daha iyi gibi oldu sanırım inşallah beğenilir.
Rica ederim. Şu kaplan karaçillerinizin net ve birkaç yerinden çekilmiş düzgün resimlerini paylaşırmısınız rica etsem.
a.s mehmet abi inşallah bundan sonra daha net fotolar çekmeye çalışacağım sizin kuşlarınızın resimlerinede baktım gerçekten 10 numara kuşlar ALLAH sağlık sıhhat versin abi.mekinci' Alıntı:Merhaba paylaşım için teşekürler sağlıklı ve bol yavrulu bir sezon geçirmeniz dileğiyle...
Görüntü kalitesi yüksek fotoları tercih etmenizi tavsiye ederim ...
Denizli den Selamlar...
Mehmet Ekinci