dolapçı yetiştiricisi adayı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ekoded
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 792
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekoded

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erkan DOĞAN
Meslek
Ticaret
İlgi Alanı
Balıklar
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.Ben Bursa'dan Erkan DOĞAN aranıza yeni katıldım.Ben yıllardan beri kelebek kuşu bakmaktayım fakat gerek bu siteden gerekse diğer sitelerden öğrendeğim kadarıyla bu dolapçı ırkı gerçektende zevkle bakılacak bir ırk.Bu yüzden Dolapçı yetiştirmeye karar verdim.Bu kuşlardan nasıl temin edebilirim ve nelere dikkat etmeliyim.Bu konularda usta yetiştiricilerin yardımına ihtiyacım var.İlgilenirseniz çok memnun olurum.Hepinize saygı ve sevgiler.......

Selam Erkan bey aramıza hoşgeldiniz öncelikle.sitemizden memnun kalırsınız inşallah.dolapçının hasını her yerden bulmanız zor oyunlu ve kafalı kuş besleyin derim.yoksa çabuk vazgecersiniz bu sevdadan.ama dolapçı gercekten zevk veren bi kuş.memnun kalıcagınıza eminim.şimdiden hayırlı olsun sizin adınıza.

...............:uŞaKTaN___SeRDaR___aRSLaN:................

Serdar kardeşim ilgin için teşekkür ederim.Bursa dolapçı konusunda konusunda biraz geride kalmış bir şehir.Kuş pazarında bazen görülüyo yakalama falan ama kuşun ne olduğunu bilemiyorum.Biraz araştırma yaptım bikaç isim duydum o kişilerin kuşlarını belki yerinde görme fırsatı bulabilirim.Ama dedim ya Bursa'da vasıflı dolapçı temin etmek zor.hayırlısı bakalım girdik bu yola elbet önümüze birkaç kapı açılır.

Erkan bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Bursada dolapçı ırkı malesef ender görülen ırklardan bir tanesidir.Bursada ben gençosmanın orlarda bir kişide dolapçı görmüştüm.Ve bazende pazarlarda yada mezatlarda ender olarak görülüyor.Bursadan inşallah istediğiniz güzelliklerde dolapçılar bulabilirsiniz.Bulamadığınız takdirde sitemizde bir çok dolapçı ırkı yetiştiren üyelerimiz bulunmakta.Onlarla irtibata geçebilirisiniz,bol şanslar.

Gökhan kardeşim teşekkür ederim sağolasın

iyi geceler arkadaslar dolapcı ırkına ilginizden dolayı tesekür ederim bursadaki arkadasların dolapcı temin etmek isteyen arkadaslara buradan bir arkadasım devamlı bursaya bir arkadasına dolapcı gönderedigininden bahsetti en kısa zmanda bu arkadasın numarasını alıp sizlerle paylasacagım umarım heperkez istedigi güzelikteki dolapcıyı temin eder

ıspartadan saygılar

şimdiden teşekkür ederim.arkadaşın ismi ve numarasını bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri