dolapçı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan @k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

gökhan @k

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Gökhan AK
Meslek
Serbest Meslek
İlgi Alanı
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pi8C7lIcfyU[/youtube]

selam ucurdugunuz semt cevatpaşamı!

Sevgili arkadaşlar.
Sitedeki videoların büyük bir çoğunluğu youtube.com sitesinden yayınlanmaktadır. Ülkemizden youtube.com sitesine girişlerin mahkeme kararı ile engellenmesinden sonra videolar sitede izlenememektedir. Videoların site üzerinden sorunsuz bir şekilde izlenmesi için
adresindeki programı bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir. Programın kurulumu çok basittir. Programı bilgisayarınıza kurduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekmektedir. Programın kurulumu ve bilgisayarınızın yeniden başlatılmasından sonra sitemiz üzerindeki videoları ve direk olarak youtube.com sitesindeki videoları sorunsuz bir şekilde her defaya mahsus izleyebilirsiniz.

İyi seyirler dilerim.
Saygılarımla.
Ömer ÖZKURT

Sayın yetiştiriciler bu iletiyi defalarca yazdım ve videolar bölümünün en başında genel konu.
Yani birazcık dikkatli ve yorum yapmadan önce okumayı bilen herkes görebilir.
Sizleri daha duyarlı olmaya davet ediyrum.
Adam bunu yüz kere en görünür yere yazdığımız halde görmüyor.Birde üstüne küfür yiyoruz nasıl iş bu ya sanki bizim size video izletmek gibi bir zorunluluğumuz var.Bunca emeğe rağmen birkez daha ağır hakaret ve küfür yersek videolar bölümünü kaldıracağız.Sanki bir para vermiş yani bir karşılığını vermiş te hizmetten memnun değil.
Sizlerin kapalı olan bir sitedeki videoları izleyebilmeniz için program veriyoruz ama neyse sinirliyim uzatmayayım

BEN TAMER YILMAZ KARDEŞİMİN SİTEYE YAZDIĞI KÜFÜRLER İÇİN TÜM SİTE YETKİLİLERİ VE ÜYELERİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM CAHİLLİĞİNE BAĞIŞLAYIN EFENDİM SAYGILARIMLA....

selamlar.taklacı beslemiş birisi olarak dolapçıları videodan izledim.gerçekten ilginç buldum.bence dolapçı besleyen ler sadece egede değil tüm türkiyede yayılmalı .çok enteresan kuşlar.ve de performans olarak nasıl bilmem fakat beslenmeye değer bir ırk.tüm türkiyede besleyen sayısı artmalı ve bu ırkı besleyenler diğer kuşçulara ayrıntılı bilgi
verip sevdirmeli bu ırkı.teşekkürler.

Kardeş çok beğendim kuşlarını güle güle besle.

Geri