DOLAPÇILAR ÇALINDI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SabahciSedat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sabahci
Meslek
SMMM
İlgi Alanı
Balıklar
İYİ AKSAMLAR DOSTLAR.
CUMARTESİ AKSAMI İSTANBUL GUNGORENDEN ARKADASIMIZ MEHMETİN 50 60 ADET DOLAPÇILARI ÇALINMISTIR. ÇALINTI KUŞLARLA İLGİLİ BİRSEY DUYAN OLURSA SEVİNİRİM

GEÇMİŞ OLSUN HER ZAMAN YASANAN ÜZÜCÜ BİR DURUM EMEKLERİN PESKES ÇEKİLEREK HEBA OLUSUNU DUYMAKDAN BIKAR OLDUK İNSALLAH BULUNUR AMA NE OLURSA OLSUN BASINIZI BELAYA SOKMAMAYA ÇALISIN EMİN OLDUGUNUZDA POLİSE BİLDİRİN BU DURUMLARA BİR ÇARE BULABİLMENİN HEP BERABER YOLLARINI ARAMALIYIZ MİLYONLARCA KUSCULARIZ BİRLİK BERABERLİGİ SAGLAMALIYIZ BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YASASIN SÖZÜNÜ UNUTMALIYIZ MUTLAKA ZAMAN OLUYOR DOKUNULMAZ SANANLARDA YASIYOR AH VAH DİYOR İŞ İŞDEN GEÇİYOR

SAYGILAR

geçmiş olsun kardeşim mehmet arkadaşa tavsiyem zeytin burnu ve bayram paşadaki mezatları dolaşması hafta sonuda mutlaka erken saatte pazarda girişte beklesin inşallaahh bulunur..

çoluk çocuk işi değilse muhtemelen kuşlar şehir dışına çıkar diye tahmin ediyorum yada el altından satılır. mezatlara çaldıkları kuşu getirecek kadar salaklarsa bilemem.işte bu tür vakalardan dolayı kuşlarımıza isim ve tlf yazan künye takmalıyız ,mutlaka kuşları görüp arayacak bir üyemiz her yerde vardır sanırım.geçmiş olsun

öncelikle Mehmet kardeşimize çok geçmiş olsun diyorum çok üzücü bir durum. Sedat abi kuşların künyelerinde Mehmet kardeşimize ait herhangi bir bilgi yazıyormuydu acaba? Olur ya belki çalınan kuşlara rastlayabiliriz bilgimiz olsun.

geçmiş olsun, üzücü bir durum, inşallah kısa zaman da bulunurlar.

Geçmiş olsun.Gerçekten üzücü bir durum.Böyle emek hırsızlarını sallandırmak lazım ibrat-i alem için.İnşallah bir daha hibir güvercinsever dostların başına gelmez.

vay be abi büyük geçmiş olsun emek çalan adamım diye geçinen ev bark sahibi çoluk çocuk sahibi kansız vicdansız bunlar hayırlarını göremezler inş. çalan çırpan hak yiyen insanlar ...

iyi günler birkaç gece önce benim iki kürenk miski güvercinim çalındı aynı duyguyu bende yaşamaktayım hayla üzerimden atamadım

Geri