dolapcılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

osman

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Ali OSMAN
Meslek
Serbest Meslek
İlgi Alanı
Balıklar
27 yaşındayım çok aşırı dolapcı hastasıyım 13 yaşımdan buyana dolapcı besliyorum tercihim güzel kaliteli dolapcılar beslemek sizin görüşlerinizi bekliyorum umarım beyenirsiniz [email protected] ISPARTA

Ekli dosyalar

• Foto004.jpg
    Foto004.jpg
    50.6 KB · Görüntüleme: 2,640
  • Foto019.jpg
    Foto019.jpg
    56.5 KB · Görüntüleme: 2,551
  • garaçil erkeğim.jpg
    garaçil erkeğim.jpg
    54.5 KB · Görüntüleme: 2,485
Re: benim dolapcılarım

Merhaba Osman Bey Hoşgeldiniz.

Maşallah bende kloyu bir dolapçı yetiştiricisi olarakk gönülden tebrik ederim sizi. Şahsi düşüncemi belirtmek isterim birinci resimdeki kaplan karaçil gerçekten çok güzel bir kostüme sahip. Umarım hava performansıda öyledir.

Saygılarımla.

Tebrikler osman bey,gerçektende dolapçılarınızın maşallahı var.Öyle tahmin ediyorum,hava performanslarıda iyidir.Allah kuşlarınızı nazardan saklasın,bol ve sağlıklı nesiller üretmeniz temennisiyle.

bu ırkla pek alakam olmamasına rağmen benim bile dikkatimi çekti gerçekten mükemmel renk ve desenlere sahipler.allah nazardan saklasın.

Osman Bey merhaba kuşlarınız maşallahı var allah nazardan saklasın...Dolapçı besleyen birisi olarak bu dolapçıların kostüm özellikleri kadar dönüş ve hava marifetleriniz güzel olduğunu konuşmaya gerek yok yapıları anlatıyor zaten ..
Paylaşım için teşekürler Isparta ya ziyaret etmek artık şart oldu :)))

Paylaşımlar için tekrardan teşekürler.....

Denizli den saygı ve selamlar

Dolapçıların Maşallahı Var Allah NAzardan Saklasın.

Kostümleri Çok Güzeller Bize Göre Kostümde Kuyruk Siyah,Göğüs Siyah Olacak Mümkünse 16 Telek Kuyruk Veya Yukarısı Ama Kesinlikle 14 Aşağısı Olmaz. Kuyruk kesinlikle Kapalı (Dar) Olmayacak. Fizik Olarak boy pos olarak szinkilerin maşallahı var sanırım yaşlı bunlar baya.

Allah Sağlıklı Bol Yavrular V Bu Yavruları Gönlünüzce Uçurmanızı Nasip Etsin.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

ŞU DOLAPÇIYI OLUP OLMADIĞI NASIL ANLIYORSUNUZ SÖYLER MİSİNİZ LÜTFEN?

evet ıspartalıyım iyice bakmadınız heralde ıspartalı olduğumu belirtmiştim

Geri