dolapcılarım ben osman

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

osman

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Ali OSMAN
Meslek
Serbest Meslek
İlgi Alanı
Balıklar

güzel kuşlar maşallah nazar değmesin. bol yavrular .

Çok güzeller maşallah,özellikle maviler harika,Allah nazardan korusun,bol sağlıklı yavrular versin.

Maşallah Hepsi Birbirinden Güzeller fakat en son resimdeki akçil bi başka gibi görünüyor.

Allah Sağlıklı Bol Yavrular Almanızı Nasip Etsin.

Kuşlarınız güzel;allah nazardan saklasın bol yavrulu sağlıklı ve şahinsiz uçurmalar dilerim.

DENİZLİ den sevgiler saygılar

herkeze teşekkürederim kuşlarımı beyendiğniz için yakında altın başlarımında resimlerini ekliycem herkeze bol yavrulu sezonlar dilerim.allahım herkezin gönlüne göre versin. osman demiralay.ISPARTA 0535 601 71 70

Kuşların Çok Güzel ALLAH Nazarlardan Saklasın.Güle Güle Besle

slm osman kardeşim kuşların resimden gördüğümüs kadarıyla güzeller maşallah inşallah tüyü kadar hayırlarını görüsün .saygılar

kuşlarınız güzel resim de ama bir ricam olacak video cekimi yapamıyormusunuz

Maşallah kuşlarınız sağlıklı görunüyo, dolapcı ırkına yabancıyım resimdeki kırmızı kuşların kuyruk telek sayısı kaçtır,kuyruk ustü bezesi varmıdır,oyun şekilleri nasıldır, bendeki düz kırmızı çakallara benziyolar, bilgi verirmisiniz.

Dolapçıların kuyruk telek sayıları en az 14 olmalıdır. Genelde fizik olarak değişkenlik gösteriyor kuyruk telek sayıları. Bendeki kırmızıların veya kırmızı çillerin kuyruk telek sayıları 16 ile 18 olarak değişiklik gösteriyor. Kuyruk üstü yağ bezesi yoktur.Oyun şekillleri olarak dolapçıların tamamınımı sordunuz yoksa sadece resimdeki kırmızılarmıydı?.

Hüseyin bey benim aldığım bu kuşlar 16 kuyruk, kuyruk ustu yağ bezeside yok, kuşlar renk ve özellik olarak birbirlerine cok benziyo ama bendeki kuşları ucurmadım daha ,bizim burda duz cakal geciyo makaracı sınıfına giriyo,ben bakıcı olarak aldım, resimleri paylaşmak istedim.Dolapcı olarak çilli olanlar favorimdir.

Gökay bey resimdeki kuşları ne kadara aldığınız hakkında bilgi verirmisiniz acaba?

kuşların gerçekten güzel endamlı,ama dolapçıyı önce havada görmek lazım,yanlış anlama senin kuşların için demiyorum genelleme.ama 3 resimdeki arap erkekle çil dişin on numara görünüyor.paylaşımın içinde ayrıca teşekkür.allaha emanet olun,SAYGILAR

abı talıp kardesıme katılıyorum paylasımın ıcın tsk .....usaktan...ars...

Geri