DOLAPÇILARIN DEVAMI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat Eralp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 699
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat Eralp
Meslek
memur
İlgi Alanı
Balıklar
Arkadaşlar kuşların devamını veriyorum,bir adet kırmızı alakanat akkuyruk dişi,bir adet kara dişi ve bir çift mavi akafa mavi kuyruk satılıktır.Tanesine 35 YTListiyorum.
Yumurtlamama götleme veya oynamama kesinlikle olamaz.Bana 05454954611 nolu cebimden veya [email protected] adresimden ulaşabilirsiniz.Ama telden aramanızı tavsiye ederim.Nöbetlerden pek buraya sıra gelmiyor.Saygılarımla..Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• Resim 004.webp
    Resim 004.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 284
  • Resim 005.webp
    Resim 005.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 444
  • Resim 006.webp
    Resim 006.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 410
Selamlar
Murat abi Maşallah Kuşların Çok Güzel Allah Nazardan Saklasın ALAN Arkadaslara Sağlıklı Bol Yavrulu Günler Dilerim...

Merhaba Murat Bey,

Fiyat eklendi, konu açıldı

Anlayışınız için Teşekkür ederim.

brate' Alıntı:
Selamlar
Murat abi Maşallah Kuşların Çok Güzel Allah Nazardan Saklasın ALAN Arkadaslara Sağlıklı Bol Yavrulu Günler Dilerim...
Arkadasım her mesaja yorum yazmak zorunda degılsın lutfen satılık ilanlarına eğer kuşlarla ilgilenmiyorsan yorum yazma. Beni herseferinde uyarmak zorunda bırakma...

Peki nerdensiniz hocam,mavi başlar takımmı? eğer takımsa son kaça olur? saygılar

haltbar' Alıntı:
Peki nerdensiniz hocam,mavi başlar takımmı? eğer takımsa son kaça olur? saygılar

Osman bey lütfen pazarlığınızı özel mesajla yapınız.

Mavi başlar takım ıspartadayım cepten arasanız yardımcı olurum oyyun yumurtlaa her şeyi garanti

Arkadaşlar kuşlar satılmıştır ilginize teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri