dolapçımı bu söylermisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahıskal kartalı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan dursun
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• s835181767_1512262_7616367.webp
    s835181767_1512262_7616367.webp
    4.4 KB · Görüntüleme: 1,835
dolapcı gibi görünüyor daha net bir foto varsa kesin cevap vere bilirim

Resimdeki görüntü tam bır dolapçı ama yakın çekim olsa daha net bır yorum oyapabılırız sanırım saygılar.

yorumlar için teşekkürler istanbulda besliorum bende pek düşmez bizim oralara böyle kuşlar bir çift hediye gelmişti erkeği ölünce bu almışlar yerine ondan sormak istedim emin olamadım dolapçı olduguna doğruysa sorun yok :D

dolapçımı bu

Ekli dosyalar

• n835181767_1512261_3589809.webp
    n835181767_1512261_3589809.webp
    90.3 KB · Görüntüleme: 1,498
evet kardeşim dolapcıya benziyor güzel bir kuş buna göre bir eş al güzel yavular allırsın her neyse herşey sna kalmış aqa kuş güzel tüyü kadar ömrü olsun saygılarlar !!!

oncelıkle herkeze selam benım fıkrımı sorarsanızda bu hayvan çakal kırması dıkkatlı bakarsanız desen ve gozlerı hele kafası cok bellı edıyor tabı bu benım fıkrım saygılar usaktan ars :buyrun: :buyrun: :buyrun:

ahıskal kartalı' Alıntı:
yorumlar için teşekkürler istanbulda besliorum bende pek düşmez bizim oralara böyle kuşlar bir çift hediye gelmişti erkeği ölünce bu almışlar yerine ondan sormak istedim emin olamadım dolapçı olduguna doğruysa sorun yok :D
selamun aleykum kardeşim ben bukuşun nerde oldugunu öğrene blirmiyim bnm kaçırdım dolapcıya çok bnzio hemde bire bir tıpa tıpı bnm fotolarıma bkarsınız anlarsınız bu kuşu bulmk içn kaç ay gezdim ama yok yok yok eqer satma gibi bi plannız wrsa özel olark knşa blirizsaygılarımla

bu kuş istabulda şu an ama elımden çıkarlaı çok oldu pazardan almıştım dişiye uymayınca çıkarım elden

bana görede aydınyerlisine de benzi yor dolapcıyada benziyor umarım dolapcıdır uçuşu nasıl uçurmuyormusun kuşu bence uçurursan daha iyi anlarsın.

evet dolapcı gözleri beyaz bunlara ya kırmızı cil vaya bizim buralarda kef cil olarak ta adlandırılıo ama bana biraz kırmızı akbastan kırma gibi geldi neden derseniz kanatlarının üstündeki kırmızılıklar çok iri saygılarımla.......

HASAN YILMAZ
BURDUR

Geri