Döllenmemis Yumurta! LÜTFEN YARDIM! :-(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
slm arkadaslar, iki tane kusum var...eke kus... yalniz ben bunlari yaklasik 1 aydir ortadan bölünmüs bir kafeste besliyom, yani ortadan tel var ikisi sadece birbirini görüyo !
bugün baktmi disi yumurtlamis ! tabiki döllenmemis bir yumurta demi ? cünkü erkegin disinin üstüne cikip ciftlesme sansi yok...telden dolayi ! benim sorum :
bu döllenmemis yumurtayi kac gün tutabilirim bozulmadan ? cünkü baska bir kusun altina atmak istiyorum ! simdiden tesekkür ederim ! slmlar

selamlar...

yumurtalar döllenmemiş yumurta.ama nasıl yumurtlamış şaşırdım açıkçası demek ki sizden memnun ve size yavru vermek istiyo.o yumurtaları saklasanızda döllenmediği için çıkma şansı sıfır boşuna saklamayın derim ben.,

saygılarımla...

Kahra' Alıntı:
slm arkadaslar, iki tane kusum var...eke kus... yalniz ben bunlari yaklasik 1 aydir ortadan bölünmüs bir kafeste besliyom, yani ortadan tel var ikisi sadece birbirini görüyo !
bugün baktmi disi yumurtlamis ! tabiki döllenmemis bir yumurta demi ? cünkü erkegin disinin üstüne cikip ciftlesme sansi yok...telden dolayi ! benim sorum :
bu döllenmemis yumurtayi kac gün tutabilirim bozulmadan ? cünkü baska bir kusun altina atmak istiyorum ! simdiden tesekkür ederim ! slmlar

Annesi babası olan yavruyu alır kendin beslemeye çalışırsın, Atmacayı vururlar ben vurdum deyip silahla resmini paylaşırsın, Kuşları eşleme kablarında ayrı olarak 1ay bekletirsin... Eğer erkek dişiyi dövüyorsa en fazla 1 hafta alışsınlar diye telli bölmede birbirini görürler. Sense resmen kuşları yakmış kavurmuşsun :))))) O yumurtayı kır, kuşları da aynı kısma koy çifleşsinler. Heyecanını da kuşların üzerinden yeni şeyler deneyerek yaşama kardeşim; git bungee jumping yap, paraşütle atla felan... Kuşlarına da yazık.

dogru ya sordugum soruyo bak döllenmemis yumurta....dan hic yavru cikar mi neyse ugurk81 adli kardesim...yazdiginin 90% i konuya alakali degil ama 10% u icin sanada tesekkür ederim ! slmlar

Selamlar,

Döllenmemiş yumurtayı ne amaçla kullanacaksın, yaz ayına giriyoruz, tüm güvercin sevenler, yetiştirenler eş ettikleri çiftlerden yavru almanın heycanında, doğa şenleniyor güvercinlerimiz eşlecek, yumurtlayacak, yavru bakacaklar. Döllenmemiş yumurtayı çok yorgun bir üreme döneminden çıkan eşler için kulllanırlar, yatıp dinlensinler boş, boş diye, bu mevsimde senin ne amaçın var böyle bir yumurta ile, koy buzdoolabına dursun merak etme bozulmaz kokmaz birşey olmaz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykutk' Alıntı:
Selam, koy buzdolabına dursun .merak etme bozulmaz korkma birşey olmaz.
YUMURTAYI BUZDOLABINDA DEĞİL DE .GÜNEŞ GÖRMEYEN ...BODRUM GİBİ SERİN YERLERDE MUHAFAZA EDELİM..

Türker Bey,

Bunca yıl sonar bu başlığı nasıl buldunuz. Konuyu açan kişi de ne sorduğunun farkında değilmiş. Neyse döllenmiş bir yumurta serin bir ortamda saklanırsa 3 ay sonra yavru alınabildiğini gördüm.

Geri