Dönek Belgeseli HD

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BudapestHighFlyer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
www.guvercin64.com
Ad Soyad
Budapest HighFlyer
Meslek
Web Tasarım
İlgi Alanı
Geçtiğimiz Hafta Hazırladığım Mini Belgesel Dönekler ÜZerine... ve Uşaktan Ayhan Alkan'ın Kırmızı Dönekleri

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VjsLGc9y4Q8[/youtube]

çok güzel çalışma olmuş. emeğine sağlık.

Güzel çalışma olmuş. Maşallah Ayhan beyde kırmızı akbaş kostümünde baya bir mesafe almış.

Güzel calışma olmuş tebrik ederim şu ucan kuşlar güzel bir damara sahip kanatlarını tamamen kapadıp dönen kuş
tan daha hiç görmedim nsl bir cins acaba trde besleyen varmı acaba bildim kadarıyla o kuşlar avusturalyada bir
makodon vatandaşa ait slm

Güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık

kuşlarınızın maaşallahı var ayhan bey TAVAS emin

calısma guzel olmus olmus emegınıze saglık ayhan alkanın doneklerı kostum olarak guzel gorunuyor kostumlerı kafar havadakı marıfetlerı de guzeldır inşallah

ayhan bey cok güzel dönekler üretmişsin emeğine sağlık bende döneğe hastayımda besleyecek yerim yok balkonda besliyorum düz ucan kuşlar tercih ediyorum bango baska gibi başarılarınızın devamını dilerim

güzel belgesel olmuş, fakat döneklerde plaka dönüşü aranır diye biliyorum böye irtifa kaybetmiş uçak gibi düşmemeleri gerekir diye biliyorum, birde kırmızı dönekler kostüm olarak süper, kostüm için bakılıyorsa, havada bir iki dönüş çekip koysalardı tam olurdu bence, yada ben dolapçı baktığım için bu eleştirileri yapıyorum, bana göre reklam kokan hareketler:)

ayneen reklam kokan hareketler=)doneklerın donusleride bi tuhaf..govde ıle donen donek gormustum ama kuyrugunu 45 derece acı ıle acanını gormemıstım=)kırmızılara gelince buyuk bır ıhtımal kostum kusu..performans kusu olmadıgını dusunuyorum.. bı cogunun kafa kesmeside baska gıbı goz altından.. ıclerınde on numara kostum olarak kus var oda ıkı uc tane..dıgerlerı herkeste her yerde bulunur cınsten..yinede emegi gecenlere tskrler tabiki..nihayetinde ortada bir emek var..

ucanlar pacali donekler gibi donuyor ama yerdeki kuslar pacasiz bende tam anlayamadim belgeseli hazirlayan arkadaslar bununda bir aciklamasini yapsalarmis daha iyi olurmus BENCE

o kuşlar sadece kostüm birtanesi bile uçurulup döndürülmemiştir bence süs kuşu dönek havada izlenir yerde izmir pazarında dolu ama yinede emeğine sağlık.

Merhaba ayhan bey bende damızlık bir çift kırmızı dönek yetiştirmek istiyorum kuslarınız gercekten görüntü olarak çok iyiler kuslarda satıs varmıdır bilmiyorum ama ben bir çift alabilirim heves ettim beslemeye böyle bir niyetiniz olursa yeni besliyici biri olarak bana yardımcı olursanız sevinirim balkonda beslicem damızlık olarak izliyim yeter bu numardan iletişime gecerseniz sevinirim 0546 855 50 50

Geri