dönek döndürme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yağız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

yağız

Üye
Siteyi ziyaret et
döneğin you tube de hep makedon olanlarını seyrediyoruz . ben anlamıyorum şu daire dönüşü ,veya daha kapalı dönüşü bir kişi ceksede seyretsek anlayamadım yoksa kimse DÖNDÜREMİYORDA ,AVCI MİSALİ SALLIYORMU.

Slm. Kadir bey;
Bizlerde veya etrafımızdaki kuşcularda cok daha güzel dönen, dönekler var.Bilhazsa bu kapalı sıkılarak dönen ,pacalı dönek kuşları, kuşları kameraya yakalamak oldukca zor, profosenellik ve teknik malzeme gerekir.

boşnak esat bende göcmenim ama göremedik şu dönen döneğin dönüşünü

esat bey istanbulun hangi semtindesiniz ben pacalıları elden cıkarttım cünkü zor dönüyorlar veya iyi kan bulmak gerek.ama pacasız dönekler daha cömert dönüşleri bana göre güzel belki pacalı canlı görsem alabilirim yeniden

gökay bey istanbulun hangi semtindesiniz pacalı ları internette seyrettim. ama diğer pacasız dönekleri hic görmedim.bendekiler dönüyor ama şu plaka dönüş ü görmedim bi videoya cekselerde görsek derken bunu kastetmiştim.yani varsa sizde seyretmek isterim

istanbul . bayrampaşa .yıldırım mahallesindenim......paçasız dönek besleyen arkadaşlar alınmasın ama paçasız dönekler gökten aşşağı atıkmış bir paçavra gibi geliyor bana

kuşşcuu' Alıntı:
gökay bey istanbulun hangi semtindesiniz pacalı ları internette seyrettim. ama diğer pacasız dönekleri hic görmedim.bendekiler dönüyor ama şu plaka dönüş ü görmedim bi videoya cekselerde görsek derken bunu kastetmiştim.yani varsa sizde seyretmek isterim

İstanbul /Küçükköy semtimdeyim, ben dönek beslemiyorum ama ,yanımda pacalı dönek besleyen yıllarını bu işe vermiş bir abimiz var,kendi gözlerimle gördüm döneklerin dönüşünü, döneğin sıkılarak döndüğünü ilk onda gördüm,elime bazı yakalama dönekler gecti, aşağıya kadar dönüyodu ama daire şeklinde ,ben bu kuşa süper dönüyo derken bu işi iyi bilen dönekciler yaramaz elden cıkar dediler, dönek beslemek gercekten farklı özellikle akıllı kanı tutturmak, kuşlara antereman yaptırmak önemli, birde dönekle paçalı tip ucuruyo kuşlar yukseldimi, aşağıdan kümesi acıp kuş oynattımı dönekten cok o tip kuşlarının dalışını cekmek lazım kameraya.

Geri