DONEK GUVERCIN BULGARISTAN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gregir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

gregir

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aysun
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kediler
BULGARISTANDAKI DONEK GUVERCINLER

BULGARISTAN POMORIE KASABASINDA BAKILAN DONEK GUVERCINLER!

maşallah.

gregir' Alıntı:
BULGARISTAN POMORIE KASABASINDA BAKILAN DONEK GUVERCINLER!

Selam
Ben dönekten çok anlamam ama bir iki tane uçuruyorum bu kuşlar sanki makara yapıyorlar gibi geldi.Siz kendini kuşları canlı olarak seyrettiniz mi?

bu kuşlar dönmüyor ki sarıyor arkaya doğru ..

Bunlar dönmüyor, makarayla düşüyor. Dönekle uzak yakın ilgisi yok. Hem yere armut gibi düşen kuştan ne hayır gelir ki?

AMAC BU MAKARA YAPIPTA YERE KADAR INSIN GUVERCIN!!!BIZ BUNUN ICI BAKIYORUZ BU CINS GUVERCINLERE!!!HERKEZE BASARILAR,BILIPTE BILMEYEN,ANLAYIPTA ANLAMAYAN YAZMASIN LUTFEN.NASIL ISTERSENIZ AD KOYUN AMA GUVERCINLER GAYET COK YUVARLANIYORLAR BUNUDA BILIN.

ROLLER,BILIYORSANIZ NEDEMEK ISTE BUNLAR ROLLER STILINDE GUVERCINLER

Başlıkta dönek yazıyor arkadaşım. Amaç makara yapmasıysa makaracı yazsaydınız. Dönen bir yığın kuş var ama isimleri hep farklı. Bence sen bilmeden bunlara dönek yazma.

gregir' Alıntı:
AMAC BU MAKARA YAPIPTA YERE KADAR INSIN GUVERCIN!!!BIZ BUNUN ICI BAKIYORUZ BU CINS GUVERCINLERE!!!HERKEZE BASARILAR,BILIPTE BILMEYEN,ANLAYIPTA ANLAMAYAN YAZMASIN LUTFEN.NASIL ISTERSENIZ AD KOYUN AMA GUVERCINLER GAYET COK YUVARLANIYORLAR BUNUDA BILIN.
Ne güzel kendinde belirtmişsin amaç yere kadar makara yapması diye ...O zaman bu konuya eleştiri getiren arkadaşlar haklı dönek değil makaracı bu kuşlar ...Kendi cinsinin en iyilerinden olabilir bir sözümüz yok sözümüz sadece daha öncede belirttiğimiz gibi bunlar dönek değil makaracı güzel kardeşim ..

ok

bu kuslarin resmi yokmu cok merak ettim ucarken olmayan viudeosuda olsa ben bunlarin donek yada degil oldugunu anlarim

Geri