Dönek Güvercin mutlaka izleyin!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Dönek Güvercin mutlaka izleyin!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6eCxeaW2acY[/youtube]

bunlar sanirsam tozluklu makedonya donegi... kendi capinda gùzel donuyor

video gözükmüyo yaw

Arkadaşlar videoları izlemek için Youtubegirisprogrami.rar adresindeki programı indirin. Programı bilgisayarınıza kurun. Bilgisayarınızı kapatıp açın ve ardından sitemizdeki tüm videoları sorunsuz ve hızlı bir şekilde izleyin.

tsk lerde bu video gözükmüyo

basoglanh' Alıntı:
Arkadaşlar videoları izlemek için Youtubegirisprogrami.rar adresindeki programı indirin. Programı bilgisayarınıza kurun. Bilgisayarınızı kapatıp açın ve ardından sitemizdeki tüm videoları sorunsuz ve hızlı bir şekilde izleyin.

video problemi çözülürse daha iyi olur

onderdagli' Alıntı:
video problemi çözülürse daha iyi olur
video problemi yok arkadaşlar ilgili prog indirip kurun ve pc kapatıp açın hüseyin bey zaten açıklama yapmış.çalışmalarınızın devamı dileği ile .

slm
yanlis video ya mesaj attim izleyenler anlamistir
herkezin izlemesini isterim cok guzel konusmus orhan arkadas
SAYGILAR

ben bunu biliyorum kimde. çok daha iyisi var ama havada çekim yapamıyorum.bursadan KARAMURAT
gerçi korkuyorum uçurmaya anasını satayım.atmaca tırsısına . youtube de galoslu diye aratırsanız kumeslerimi
görürsünüz.zaten bu kuşları besliyorsanız bizide tanırsınız.videolarda görüleceği gibi.kuşları sevidiğim gibi işimi sevsem fabrikator olurdum :)

5 -6 tane kafes 200 e yakın kuş var bizde..
cok zor iş dunya yavru attım bu sene .youtube da galoslu yazınca kırklık dediğim boz ladika var.kuşu 5 kere at 5 gere örer aşa kadar .bi gun kayboldu.hayvam geldi yara bere yok agızı kanlı oldu. evladım oldu sankı yas tuttum 1 ay .
havada çekim yapamıyorum. çeke bilsem donmenın tum aşamalarını gösteririm. oren ,yarı kapalı ,tam kapalı.tam kapalı donen kuş cok nadirdir.tam kapalı donecek iyi girecek iyi çıkacak.ben meraklısıyım.donek desinler nerde olsa gelir misafiriniz olurum.bende 3 -4 tane tam kapalı donen kuş var.kuşunuzu ensedeyken uçurmayın.iyi kuş ensede uçmaz.bozarsınız.iyi kuşu saatının dışında uçurmayın.izmire gittim. adam saatı değil diye uçurmadı kimse için kimse kuşunu bozmak istemiyor.iyi kuşunuz varsa kıymetini bilin karamurat

s.a arkadaşlar kuşlar mükemmel her şeyden önce göz zevkini tatmin ediyor.tabiki dönüşlerinin mükemmelliğini anlamak için yerinde seyretmek gerekiyor.bu görüntülerden bizi mahrum etmeyen herkeze teşekkürler.saygılarımla
ömür deniz.

ok güzel allah nazardan saklasın

Geri