Dönek güvercin pırıltı sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DÖNEKCI35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DÖNEKCI35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
UĞUR GENÇ
Meslek
ŞUBE SORUMLUSU
İlgi Alanı
Köpekler
Herkese iyi günler
Arkadaşlar ben dönekleri hep kümes göstererek pırıltı veriyorum fakat böyle bir sıkıntı var kuş dönceği yere gelio kümes açana kadar kuş yeri geçiyo ve dolayısıyla güzel bir dönüş sergileyimiyor.

Normal pırıltı denedim fakat kuşlarım cevap vermiyo bakmıyorlar kuşları nasıl pırıltıya alıştırabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

donekci35' Alıntı:
Herkese iyi günler
Arkadaşlar ben dönekleri hep kümes göstererek pırıltı veriyorum fakat böyle bir sıkıntı var kuş dönceği yere gelio kümes açana kadar kuş yeri geçiyo ve dolayısıyla güzel bir dönüş sergileyimiyor.

Normal pırıltı denedim fakat kuşlarım cevap vermiyo bakmıyorlar kuşları nasıl pırıltıya alıştırabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
ÇOK DEĞERLİ * UĞUR ' UN BU KONU İLE İLGİLİ DETAYLI BİR BAŞLIĞI VAR ZATEN .SİTEMİZDE özel google arama
KULLANIRSANIZ İSTEDİĞİNİZ ,MERAK ..ETTİĞİNİZ KONULARA ZAMAN KAYBETMEDEN ULAŞIRSINIZ..
donek-guvercinleri/pirilti-atma-teknikleri-sanati-t17195.html

BOŞ YERE DE BAŞLIK AÇMAMIŞ OLURSUNUZ . DİKKAT LÜTFEN .
arama.php?cx=005693101208600501613%3Ao2j035ot2ag&cof=FORID%3A10&ie=UTF-8&q=D%C3%96NEK+PIRILTI&siteurl=www.kuscular.org%2Fyeni-iletiler.html&ref=www.kuscular.org%2Fileti194271.html&ss=4869j2858687j13

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri