DÖNEK SHOW BUYRUN..Dönek Güvercin Videosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
DÖNEK SHOW BUYRUN..Dönek Güvercin Videosu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gGsw5HgQWfY[/youtube]

halimaksoy' Alıntı:

Lütfen mesajlarımızı yazarken Güzel Türkçemizi Katletmeyelim. Rica ediyorum.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Birşey söylemek istiyorum videolarımız youtube'n vermeyelim mümkünse bunları başka video sitelerden ayarlayalım.Çünkü giren bazı arkadaşlar Ip değiştirme ve benzeri şekilde girmeyi bilmiyorsa izleyemiyor

Kaynak sitenin yayınlarının durdurulmasından dolayı video görüntülerimize ulaşılamamaktadır,anlayışınız için teşekkür ederiz.

hüseyin kardeş selam 1 çift beyaz kafası kırmızı çilli dolapçı almak istiyorum.fiyatları nedir yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

Merhabalar,

Kuşlar çok çok iyi oyunlara sahip canlı izlemek daha da farklı ve güzeldir maşallah paylaşım için teşekkürler.

cüneyt arkın' Alıntı:
hüseyin kardeş selam 1 çift beyaz kafası kırmızı çilli dolapçı almak istiyorum.fiyatları nedir yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

Merhabalar. Altınbaşlardan bahsediyorsunuz sanırım. Resimdeki dolapçılarmı sorduklarınız. Resimler için link: viewtopic.php?f=48&t=236

evet o altınbaş dolapçılarardan istiyorum fiyatları nedir?hesaplı olursa 1 takım almayı düşünüyorum :tamam:

cüneyt arkın' Alıntı:
evet o altınbaş dolapçılarardan istiyorum fiyatları nedir?hesaplı olursa 1 takım almayı düşünüyorum :tamam:

msn adresim: [email protected] eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

kuşlar adeta birbirleriyle anlaşmışlar güzel 3 lü oluşturuyorlar

ABİ BEN DENİZLİDEN BİZ BU KUŞLARA DOLAPCI DİYORUZ DÖNEK DAHA FARKLI BİŞİ EMEGİNE SAGLIK

Geri