Dönek ( Turka Duneks )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
3333333hc3.png

Tüm resimler alıntıdır

3333333hc3.png

555555vq6.png

2222222pa1.png

444444zx1.png

dönekler güzelmiş

Teşekkür ederiz yorumunuz için .. Aramıza hoşgeldiniz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

çok üzel başka renkleride oluyormu bunların

Paçasız dönekler genellikle siyah ve kırmızı renk tonlarını taşımaktadırlar.Paçalı döneklerde ise bu tür tonların yanında mavi ve beyaz renklerde dönekler mevcuttur.

Bunların mavisi ve küllü renginden olanlarının yanında çok nadirde olsa sarısı ve şekeriside olmakta. Ama şekeri ve sarılarının ne kadar orjinal bir ırk oldukları konusunda herhangi bir fikrim yok..
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

kardeş maşallah bi talatı ayardıp gelemedim yav

başka yerden alıp resim koymayalım arkadaşlar.herkes kendi kuşlarının resimlerini koysun.

Alıntı yazısı mevcuttur. Lütfen dikkatli bakalım.

Dönekler kostüm itibarıyla mükemmel görünüyor.dönek ırkı kuşların her renkte olanı ve iyi dönenini seyrettim.bu renk dönek olur veya olmaz diye yorum yapmak yanlış olur.fakat gögus kısmı açık olan yani renkli olmayan kuşun dönüşü ,estetik olarak pek güzel görünmez.paylaşım için teşekkürler.
ÖMÜR DENİZ

MERHABALR BEN FORMA YENİ ÜYE OLDUM
KUŞLARIN HAKKETTEN ÇOK GÜZEL MİŞ.......

en sonunda taklacıları sattırıp dönek baktıracaksınız bana selamlar :oley:

Bu Dönekler Denizli'den Turgay Seven'in güvercinleridir.

ya allah aşkına şu kuslarda bi ren bır tip yokki bu kus havada bışey yapsın görunen köy klavuz istemez

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:

Buna tam olarak ne deniliyor daha önce hiç görmedim de :D yani dönek ama başka bi ismide var mı?

hepsi muradiye bursa kusu

hüseyin abi sizce an iyi ve biraz ucuz olan cins hangisi

S.A HÜSEYİN MAŞALLAH KUŞLARININ KOSTÜMLERİ VE FİZİK YAPILAR ÇOK GÜZEL ÇAKALLARINDA MAŞALLAHI VAR ALLAH CAN PEKLİĞİ VERSİN TÜYLERİ KADAR HAYRINI GÖR ALLAH NAZARDAN SAKLASIN, HASTALIKSIZ, SAĞLIKLI, GÜZEL, DÖNÜŞLÜ GÜNLER DİLERİM. ALLAHA EMANET OL (:
SELAMLAR SEVGİLER

selam arkadaşlar bu site benimdir.denizlili turgay seven dönek yetiştiricisi.tşk ederim.. :heyo:

Geri