donek yavruları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emirsalih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

emirsalih

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emirsalih
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü000.webp
    Görüntü000.webp
    117.3 KB · Görüntüleme: 1,248
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü001.webp
    Görüntü001.webp
    138.7 KB · Görüntüleme: 1,374
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü003.webp
    Görüntü003.webp
    10.2 KB · Görüntüleme: 1,875
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü006.webp
    Görüntü006.webp
    81.9 KB · Görüntüleme: 1,347
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü007.webp
    Görüntü007.webp
    80.5 KB · Görüntüleme: 1,366
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü010.webp
    Görüntü010.webp
    22.1 KB · Görüntüleme: 1,344
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü014.webp
    Görüntü014.webp
    9.5 KB · Görüntüleme: 1,900
10 günlük yavrular ana ve babası .... yavrulara mama takviyesi yapıyorum iki yavruya belki bakamayabilirler...........

emir salih yavru kuşlara vermiş olduğun takviyenin içeriğini merak ettim

Maşallah kuşlarınız güzel ve sağlıklı duruyor.Yavrulara takviyenin faydası belli oluyor.Yavrular topaç gibi olmuş.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle.

Selamlar kuşlarınız ve yavrularınız çok güzel yavruya yem takviyesi nasıl yaptığınızı açık bi şekilde anlatırmısınz benim yavrularım vardı öldüler ama şu an 6 tane yumurta war içine neler kattığınızı falan anlatırsanız sevinirim

yem takviyesini bende merak ettim..nasil yapilir icinde neler var??detayli resimelrle anlatirsaniz sevinirim...

:tamam: bisküvü yada tavuklar için satılan mısır küspesini eritip bebek maması gibi olacak şekilde veriyorum .................

maşallah güzel kuşlar güle güle besle yavrularda saglıklı büyür inşallah

o kırmızılar selanikmi drezgraf mı dönek mi_?

emirsalih' Alıntı:
:tamam: bisküvü yada tavuklar için satılan mısır küspesini eritip veriyorum .................
yaparsanız eğer çok sulu olsun yem gursakta kalmasın koyu olmasın ona dikkat edin......... koyu yapmayın bu sefer öğütemez yavru ölebilir bisküvi yazdım ama mısır küspesi daha iyi suyu bol olacak bir şekilde veirirseniz yavruya yeter...........

HEMŞERİM EMİRSALİH KARDEŞİM İYİ PAYLAŞIMLAR DİLERİM YAVRULAR GÜZEL YETİŞİYOR BÖYLE KUŞLARINDA MAŞALLAHLARI VAR SĞLIKLI GÜZEL DÖNÜŞLÜ GÜNLER DİLERİM ALLAHA EMANET OL KENDİNE İYİ BAK
SELAMLAR SEVGİLER

maşallah çok güzeller 4. resimdeki şeritli arap mat olan(çingen,kemalpaşa)da denir bursada kelebekmidir

Geri