Dönek Yavrusu Nasıl Uçurulur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muhammed36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 879

muhammed36

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kral 36
Meslek
kuçcu"
İlgi Alanı
meraba arkadaşlar. ben bugün bi arkadaşımdan yaza kadar bakmak şartıyla 3 tane dönek getirdim 2 si eş dişi yumurtlayacak faakat dönek hakkında pek bişe bilmiyorum biraz araştırdım ama nasıl bakmalıyım neyi severler ne yaparsam iyi olur gibi şeyleri bilmek istiyorum, en önemli sorum ise bu kuşların yavruları bana kalacak,yavru uçurulurken kaybetmenin çok kolay olduğunu duydum taklacı ırkı bakıyorum pekde taklacı giibi uçurulmuyormuş sanırım ve ben kuşlara bodrumda bakıyorum ama yazın köyde uçuruyorum bunları nasıl alıştırabilirim, yanlarına eke şartmıdır, ne kadar sürede bunlarda işte kendi oyunları nasıl oluyorsa oynamaya başlarlar şimdiden çok teşekkürle

Bence dönek yawrusunun yanına iyi ucucu bi azman buLmalısın tam kuş biraz ucup yorulduktan sonra tam 90 derecedeyken yani kümesin tam üstündeyken kümesi açıp kuşları yere çıkartmalısın zaten o yawru yawaş yawaş kırılmaya başlar manevralarla yere iner her gin 3 4 kere yaptıqında bunu kuş bi süre sonra tekerlek yapmya başlar eğer kusun damarı iyiyse uzatır kötüyse bozar..

Geri