DÖNEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferdimanisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ferdi konuklar
Meslek
araç muayene uzmanı
İlgi Alanı
Köpekler
dönek

arkadaşlar selanik dönegi paçasız dönek arıyorum.elinde satmak isteyen varsa yazarsa sevinirim.

arkadaşlar herkese selamlar.bana 2 veya 3 çift saglam damarlı paçasız dönek lazım.yardımcı olcak arkadaşşlar yazarsa sevnirim.

gerkeçten iyi dönek istiyorsan şu anda var. kuşlar muayyerdir her türlü garanti veririm ve beğenmessen paranı iade ederim. kuşlar izmirin eski damarlarındandır ve 25 yıldır özellikle damarları korunmuştur. izlediğinde anlarsın kendin. ilgilenirsen telefon numaram 530 567 49 93 hoşçakalın iyi yıllar.

kaan merhaba ilgin alakan için teşekkür ederim.fiyat konusundada beni bilgilendirirsen çok memnun olcam.bende bütçemi ona göre ayarlayım.

ferdi bey 3 çiftin son fiyatı 500 tl dir. önceden de dediğim gibi kuşlara hastalık bulaşmadığı veya herhangi bir yerine zarar verilmediği sürece beğenmessen sorgusuz geri alırım. bi tanıdıkta da var onların yavru kızma takımı 150 tl dir. hoşçakalın atmacanız az yavrunuz bol olsun

ilgi akanıza çok teşekkür ederim.şu an için benim bütçemi aşıyor.inşallah daha sonra nasip olur.

RİCA EDERİM. EN GÜZEL KUŞLARIN SİZİN OLMASI DİLEĞİYLE HOŞÇAKALIN.

bende var istersen çiftini 100 tl den verirm almak istersen resimlerini paylaşayım

özkan ilgine teşekkürler.resimlere baktım bana akbaş lekesiz lazım.tekrardan teşekkürler.

hocam sen nasıl bi dönek arıyosun bizde her bütçeye dönek var kırmızı siyah mavi arap akkuyruk dönek kostümse kostüm havada ise havada kuşlarım bursanın namlı sayılır ustalardan aldım kanları 40 seneyi aşmış bi abimizden onları üretiyorum gelirsin görürsün hoşuna gider alırsın akbaş kostüm resim gibi kuşları alırsın numaram 05353288917 hoşçakalın sağlıkla kalın

bursalı dönekçi' Alıntı:
hocam sen nasıl bi dönek arıyosun bizde her bütçeye dönek var kırmızı siyah mavi arap akkuyruk dönek kostümse kostüm havada ise havada kuşlarım bursanın namlı sayılır ustalardan aldım kanları 40 seneyi aşmış bi abimizden onları üretiyorum gelirsin görürsün hoşuna gider alırsın akbaş kostüm resim gibi kuşları alırsın numaram 05353288917 hoşçakalın sağlıkla kalın

ferdimanisa' Alıntı:
kaan merhaba ilgin alakan için teşekkür ederim.fiyat konusundada beni bilgilendirirsen çok memnun olcam.bende bütçemi ona göre ayarlayım.

KONU AYNI İKİ AYRI BASLIK BASLIKLAR BİRLESTİRİLDİ KONU KİRLİLİGİ YARATMAYINIZ LÜTFEN

Geri