DÖNEKÇİLER FORUMDA BİZ KAÇ KİŞİYİZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boşnakesat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
esat karadan
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Köpekler
forumdaki bütün dönekçiler bakalım kaç kişiyiz... tanişalım daha iyi kaynaşalım....

Merhabalar. Elimde fazla kalmadı ama en azından 15 çift kadar var şu anda. 14 çift sihay akbaş bir çiftte mavi akbaşım mevcut. Kırmızıların hepsini elimdn çıkardım. Çok aptallardı her eve iniyorlardı.

kırmızıların geneli öyle oluyor neden se saya larda da aynı olay var öyle değil mi ....? ben sevgili abilerimden her kandan 2 şer üçer topladım şimdi onları birbirlerine eş vurup deniyorum
iyi sağlam bir kan tutturduğum zaman diğerlerini elimden çıkarıp tek kan besliyeceğim.. ama tabiki paçalı olacak..

BEN MANİSA DAN HÜSEYİN 25 SENEDEN BERİ BESLEDİĞİM KUSLARIMI SATIP PACALI DÖNEK ALIYORUM BENCE EN İYİSİ BU KUSLAR DAHA SONRA RESİMLERİ PAYLASIRIM TANISMAK DİLEĞİYLE

Merhaba bende dönekciyim İst esenlerde ikamet ediyorum öncesinde beslemiştim fakat uzun bir süre ara vermek zorunda kaldım . Bu hafta itibari ile kümesimi bitirdim ve kuslarımı toplamaya basladım selamlar saygılar herkeze ..

Merhabalar.
Ben de dönekçiyim.
Dönekten başka kuş tanımam,bir döndü mü bütün dertlerimi unutturur bana.
Genelde hep vasıflı kuşlar beslerim.
Benim döneklerimde paça olmaz,tozluk dahi istemem.Bunu da diğer arkadaşları kötülemek manasında söylemiyorum,yanlışlık olmasın.Prensip meselesi sadece.
Herkese selamlar.

merhaba arkadaslar ben de kesan da dönek beliom. Dönekte yeni sayılırım ama diğer ırklarda bayağ tecrübem var. döneklerle ilgili öneri ve yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Geri