dönekle dolapçı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar benim merak ettiğim dönekle dolapçının arasında nasıl bir fark olduğu uçuş özelliklerinde nasıl bir fark var :? bilgilendiriseniz sevinirim :tamam:

Arkadaşım ilk başta rengi farklı biri burgu yada dolap yapar.digeri döner farklı kan yapıdalar oyun stilleri deişik yani.bilmem anlatabildim mi.UŞAKTAN SERDAR ARSLAN.

arkadaşlar ikisi ile (dolapçı ve dönek) ilgili birer video koyarsanız sevinirim

Bende bu olayı hiç anlayamadım arkadaşlar dolap ne dönek ne adamlar anlatıyor ama ne olduğunu bilmiyoruz

slm kubilay kardeş dönekler genel olarak oyun yaparken kafalarını kanat altına alarak sıfır daire çizerler ve kuştan kuşa degişir kafasını kanat altına almadan oynayan döneklerde vardır tabi onlar pek makbül sayılmazlar.aynı şeyler dolapçılar içinde geçerlidir genelde 1 kaç metrelik boru yaparlar saglı sollu kapalı vuruşları olur yani bu vuruşları oldukça çükük daireler atarak, döneklere nazaran dolapçılar daha sert oyun yaparlar ve kafaları daha saglamdır.yavaş ve geniş oynayan dolapçılarda yetiştiriciler tarafından tutulmazlar.benim anlatabileceklerim bukadar,videolardan bahsetmişsin sitemizin en alt sayfasında videolar bölümü var ordan bakabilirsin.saygılar kubilay kardeşim

tesekkür ederim talip abi

SAYGILAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri