Dönekle Kelebek eşlenirmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bozaksala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Bozaksala

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan Hüseyin
Meslek
Turizm
İlgi Alanı
Kediler
Herkese merhaba arkadaşlar.. normalde beslediğim ırk taklacı ama kümesimde bikaçtanede dolapçı var.Onlarada ayrı bir ilgim var çok seviyorum ama malum çok hassas kuşlar çabuk kanıyorlar başka kuşçulara.Geçenlerde birtane akbaş deniyor sanırım kelebek ırkından bir kuş yakaladım.dişi erkekmi henüz bizmiyorum ama arap dolapçıyla akbaş döneği eşlesek çıkan kuş oynarmı?

Bozaksala' Alıntı:
Herkese merhaba arkadaşlar.. normalde beslediğim ırk taklacı ama kümesimde bikaçtanede dolapçı var.Onlarada ayrı bir ilgim var çok seviyorum ama malum çok hassas kuşlar çabuk kanıyorlar başka kuşçulara.Geçenlerde birtane akbaş deniyor sanırım kelebek ırkından bir kuş yakaladım.dişi erkekmi henüz bizmiyorum ama arap dolapçıyla akbaş döneği eşlesek çıkan kuş oynarmı?
KUSLARI IRKI IRKINA GÖRE ESLEYİN BU ÇOK ÇOK ÖNEMLİ BİR DURUM İLERDE ÇOK KIRILMIS KUSLAR BIRAKMAMAK İÇİN BU TÜR ESLEMELERDE BULUNMAYINIZ AYRICA BÜTÜN KUSLAR SEVİMLİ VE SEVİLMELİDİR BİZLERDE SEVİYORUZ HANGİSİNE EN ÇOK MERAKLIYSANIZ ONDA KARAR KILINIZ EMEGİ VE ZAMANINIZI BÖLMEYESİNİZKİ KARSILIGINI ALASINIZ

BANA GÖRE BİR KAÇ IRKLA UGRASANLAR ASLINDA HİÇ BİR SEY YAPMIYORLAR ANLAMINA GELİYOR DÜŞÜNCE VE ZEVKLERİNİZE KARISMISIM SANILMASIN KARISMAM SÖZ KONUSU DEGİL AMA YAPMAYA ÇALISTIKLARINIZDA HİÇ DOGRU DEGİL DAHA BİLİNÇLİ KUSLARI KIRMADAN ESLESTİRMELERE ÖNEM VERMELİSİNİZ

SAYGILAR

Eş Etme hasan kardeşim. Verim alamazsın. Yakaladığın kuşa aynı cinsten eş al ve eşle..

Örnek olarak, Saya ile Taklacı eş edilir mi? Sayanın vasfı ayrı taklacının vasfı aynı. Dönek ayrı, Kelebek ayrı. Dönüyorlar elbette ikiside ama dönüş ve devir şekilleri farklı. Irk bozulur melez yavrular çıkar. Çıkan yavrulara günah olur.

Bencede haklısınız.Piyasada okadar çok kırık ırkta kuş varki en iyisi aynı ırkta ve renkte ayrı bir eş alayım ben teşekkür ederim alakanız için...

Ama inanın yerim ve durumum musait olsa yaparım her kuş için ayrı derya gibi kümesler bütün ırklarından beslerim hepsinin zevki ve görseli bambaşka...

Paçalı Döneklerle Kelebekleri Eşleyenleri gördüm hatta kendimde besledim bir kaç tane güzel oyun çıkartanları var fakat Herşey Özünde Güzeldir.

Saygılarımla

Geri