dönekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şevket16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

şevket16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
şevket kama
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Köpekler
bursadan dönekler ve dönek adayları

Ekli dosyalar

• Görüntü0522.webp
    Görüntü0522.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 2,122
  • Görüntü0519.webp
    Görüntü0519.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 2,123
  • Görüntü0518.jpg
    Görüntü0518.jpg
    944.9 KB · Görüntüleme: 2,127
bursadan dönekler

Ekli dosyalar

• Görüntü0336.webp
    Görüntü0336.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 2,136
  • Görüntü0315.webp
    Görüntü0315.webp
    589.3 KB · Görüntüleme: 2,024
  • Görüntü0298.webp
    Görüntü0298.webp
    717.1 KB · Görüntüleme: 2,124
Şevket bey maşallah güle güle besleyin kuşlarınızı allah hastalık kaza bela vermesin..sOyu nereye dayanıyor kuşların kanları kimlerden gelme?

kuşlarımızın genelde soyu istanbul sefer abinin kuşlarına dayanmaktadır.aralarında ist.ceponun kuşlarının soyuda vardır.güzel bir kamera edinim videolarınıda izleticem.tşkkr.ediyorum yorumlarınıza.

şevket16' Alıntı:
kuşlarımızın genelde soyu istanbul sefer abinin kuşlarına dayanmaktadır.aralarında ist.ceponun kuşlarının soyuda vardır.güzel bir kamera edinim videolarınıda izleticem.tşkkr.ediyorum yorumlarınıza.
Cepo dayıya Allah rağmet eylesin mekanını cennet etsin..HAcı sefer abi de çok değerli bir yetiştirici onların kuşlarının soyları ise ne mutlu sana güle güle besleyin ...

cepo dayı ile şahsen tanışmak kısmet olmadı mekanı cennet olsun ama burada pala ibo adında bir dönekçi abimiz var zamanında cepo dayıdan kuş almış sağolsun bizede bu soyu devam ettirmek nasib oluyo.ayrıca tanıyor isen memiş amcayada bursa demirtaştan selamlarımızı iletirsen memnun oluruz.sağlıklı günler dileğimle.

Geçenlerde Nevzat amca (cepo)kardeşi abim bursa ya ziyarete geldiler..HAcı İSmail(bıçakçı)misafir etmiş gezmiş dolaşmışlar..Memiş amca ile denk gelirsek inşallah başım üstüne iletirim selamınızı..Bursa ya selamlar saygılar..

nevzat amca yalnız değildi ama yanındaki abinmiş demek biz onları bıçakçının orda görmüştük.Ama ismail abide ogün bişey yoktu sanırım.bizde izledik çünkü tekrar gelir ise bizede uğrar inşallah.tanışmş oluruz en azından sonuçta hepimiz dönek sevdalısıyız.saygılar...

Seneye artık kısmet olurda gelirlerse ..Bursadan baya bi gelen oluyor sizi de bekleriz buralara..

inşallah kısmet olursa gelmeye çalışıcaz abin şükrü abiyi tanıyodur.zaten sefer abiden kuşları alan şükrü abidir.resimde görünen adam.ben ondan öğrenmeye çalışıyorum.sağlıklı günler dileğimle tüm dönekçilere selm

Geri