döneklerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan afatsum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

afatsum

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Köpekler
yetiştirmiş oldugum dönekler ve diğer kuslarım[renkli][/renkli]

Ekli dosyalar

• 100_3683.webp
    100_3683.webp
    896.7 KB · Görüntüleme: 1,660
  • 100_3681.webp
    100_3681.webp
    894.4 KB · Görüntüleme: 1,618
  • 100_3701.webp
    100_3701.webp
    614.2 KB · Görüntüleme: 1,643
bende kelebek ve dönek bakıcısıyım, yalnız şu döneklerden hiç şansım gülmedi, hep uçurduğumda parıltı gördükleri yere yıkılıyorlar. git gide soğumaya başladım dönekten, kelbekte hiç öyle değil pul oluyorlar onlarca kuşun içinden çıkıp gelirler ama dönekler öyle değil. seninkiler nasıl?

Maşallah kuşlarınız gayet sağlıklı gözüküyorlar. Paylaştığınız içinde teşekkürler. Bu arada ufaklık kuşların veliahtı sanırım :) Maşallah şimdiden başlamış.

maşallah kuşlar güzelmiş ALLAH sağlık sıhhat bol yavru versin

ÖZAY TORUN
AMASYA GÜVERCİN KÜLTÜRÜ DERNEĞİ

maşallah çok güzel kuşlar allah bol ve sağlıklı yavrular aldırsın. :buyrun: :oley:

Güzel kuşlar Allah nazardan saklasın.. Atmacasın günler diliyorum..

MERHABA kuşlarınız gayet güzel ve sağlıklı görünüyor.umarım keyifle döndürüyorsunuzdur.ayrıca kümesinizde hünkari beslediğiniz için tebrik ederim.çünkü onlar bizlere ATA yadigarı nesilleri tükenmemesi gerekli.saygılar
ÖMÜR DENİZ

[No message]

Ekli dosyalar

• 100_3688.webp
    100_3688.webp
    972.9 KB · Görüntüleme: 1,611
[No message]

Ekli dosyalar

• 100_3267.webp
    100_3267.webp
    891.6 KB · Görüntüleme: 914
[No message]

Ekli dosyalar

• 100_3691.webp
    100_3691.webp
    655.5 KB · Görüntüleme: 876
Kardeş güzel kuşların var Maaşallah. Sana bi sorum olacak Kuşlarının arasında 2 tane TİP gördüm Kuşların uçuşlarını nasıl etkiliyor Çünkü tipler yüksek uçar yükselmekte diğer kuşlara yardımcı oluyor mu tiplerin aralarında olmaları...

dikkatli bir gözlemci oldugun icin teşekkürler,onlar bana hediye geldiler,bende araştırdım ki tıpkı senin dediğin gibi yüksek uctuklarını,iki saate kadar uctuklarını ve döneklerin yanında olmayacagını öğrendim ve onlara kanat vermedim,bunlar aynı zamanda iyi bakıcılarmış öyle duydum,bende bakıcı olarak beslemeye karar verdim,bakalım nasıl olacak.selamlar.

Rica ederim. Bende Seneye Dönekve kelebek Beslemeye Karar verdim o yüzden böle Şimdiden araştırma Yapıyorum. He Bu arada POSTA,TİP ve BASKA' lar iyi Bakıcı Kuşlardır tabii Kuşun terbiyesine görede değişir arada Bakmayanda Çıkıyor. Ben bi soru daha sormak istiyorum Dönek Kuşlarının yuvalarına karşı bağımsız olduğu bağzısına görede aptal kuşlar olduğu söyleniyor Başka kümeslere inmleri söz konusu oluyormuş doğru mu doğru ise Bunun sebebi baş dönmesimi ? Saygılar.

gerçekten harika kuşların var allah sağlıklı beslemek nasip etsin :heyo: bende nazillide besliyorum ama seninkiler kadar değiller

galaca lar hosuma gitti allah nazardan saklasin bol yavrular dilerim...

döneklerim

Ekli dosyalar

• 100_3819.webp
    100_3819.webp
    806.2 KB · Görüntüleme: 937
döneklerim

Ekli dosyalar

• 100_3369.webp
    100_3369.webp
    803.5 KB · Görüntüleme: 915
  • 100_3819.webp
    100_3819.webp
    807.7 KB · Görüntüleme: 978
sLm kardeşim gercekten güzel dönekler.emegine saglık.paylaşım için tşkler.

.................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:..................

güzel kuşlar pylaşımınız için teşekkürler bol ve sağlıklı yavru almanız dileğiyle

AYDINLI HARİKASIN PAŞAM KUŞLARA DEVAM SÜPER LER İNŞ OYUNLARIDA KENDİLERİ GİBİDİR

Geri