DÖNEKLERİMDEN BİR KAÇ TANESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan glock35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

glock35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
OSMAN PAÇA
Meslek
KUYUMCU
İlgi Alanı
Köpekler
osman bey akkol erkek gerçekten ben dönek olmak için yaratılmışım diyor.maşallah..allah bol bol yavrularını almak nasip etsin..

Eşgal ve duruş güzel Maşallah kuşlara.

maşallah mutlu ve güzel görünüyorlar :slm: :slm:

HEPİNİZE TESEKKÜR EDERİM BENİM İÇİN ÖNCELİK SAGLAM DÖNÜŞLER YAPMALARI AMA DEGİŞİK KOSTÜMLÜLEREDE ASIĞIM

Osman bey kuşlarınızın maşallahı var Rabbim tüyleri kadar hayrını görmek nasip etsin Kuşlarınızda hem Atom luk hem giderlik var sanırım performansları ve geldileri hakkında bilgi verirseniz seviniriz.

Capraz esleme sonucu iki kanda olabilir yapilari onlari andiriyor cok gerilere gitmiyorum o kadar merak etmiyorum sekilleri ve donuslerine bakiyorum ama diger cinslere gore performans olarak cok hizlilar fakat donme alanina girdilermi adeta orda bekliyolar ve patlamalari ozaman basliyor donusler ne kisa ne uzun ideal bir sekilde giris cikislari bozmadan fakat cok hizli donusler baygin baygin degil

maşallah osman kardeş kuşların güzelmiş kuşlarda fıstık varmı

masallah akkol benımde cok hosuma gıttı. :evet:

Masallah masallah cok guzeller ustadim Rabbim bol yavrular en guzel donusler nasip etsin..

Döneklerin maşallahı var biraz bizim Nazilli kuşlarına benziyorlar.

Döneklerin maşallahı var. Kuşların kan biraz Nazilli tarafını andırıyor.

Canım kardeşim Allah nazardan saklasın tüyleri kadar hayırlarını görürsün inşallah saygılar.

Geri