kemal
Üye
- Ad Soyad
- Kemal Tüfekçi
- Meslek
- kuyumcu
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kemal' Alıntı:Teşekkür ederim Allah sizlere daha güzellerini nasip etsin inşallah..Ben Cevizlibağ da oturuyorum Merkez efendi mahallesi/zeytinburnu..Kümesteki döneklerin tamamı sadece bi takım hariç Nevzat Amca nın kuşlarının yavruları haricen Nevzat Amcanın uçurup söktüğü bozçakal bir erkek var Hacı Sefer abinin kendi markalı kuşu başkada bir yerden kuşumuz yok ...
Teşekkür ederim..Kelebeklerle dönekler birbirlerinden çok farklı ırklardır her ikiside dönücü ırk olmasına rağmen bizim beslediğimiz makedon döneğidir(paçalı olurlar)..Çok çabuk yükselirler pırıltıya çok duyarlıdırlar akıl yönünden zayıf değillerdir belirli bir alıştırma evresi vardır o zamanı eğitici akıllı davranarak geçirmelidir uysal hayvanlardır eğitilen bir ırktır..6-12 ay arasında oyun sökerler kaliteli bir soy elinizde varsa eğer dönüşe girdiği zaman... gördüğünüz koca koca dönekler havada bir gül gibi oluyorlar o şekilde dönüşe girip oyun yapıyorlar..eser' Alıntı:masallah guzel kuslar allah nazardan saklasın
ben kelebek besliyorum dönekle kelebeğin ayırt edici ozellikleri neler bilgi verebilirmisiniz birde paçalı dönekler akıl yonunden nasıl evlerine sadıkmı bunu merak ediyorm şimdiden teşekkürler
eser