dört gündür çatıdalar,hala inemediler yuvaya.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnytclr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

cnytclr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tyenuc relic
Meslek
çoban
İlgi Alanı
Kediler
yarın tam beşinci gün olacak,dört gündür çatıdalar,yağmur yağıyor ve gündüz gelmeye çalışıyolar fakat takla atarak yükseliyorlar,aç susuz daha ne kadar dayanacaklar bilmiyorum:(
artık karşı çatıya ekmek atmaya başladım,ölmelerinden yada hasta olmalarından korkmaya başladım.umarım yarın gelirler.dua edin arkadaşlar,dua edin de gelsinler artık:(

bnde de öle kuşlardan var inemiyor kuşlar kalkıyo hop taklı konuyo bekle babam bekle ama bn o kuşlar 2 3 gün bi kutuda sadece su verdim sorna saldım bir de üstüne 1 saat fln uçtu kuş aç ya 5 denemede indi ilk seferinde iner inmez bi daha kovaladım sonra kondu gene geldi artık iyice susamıştı bi baktım ard arda 3 kere taklı atmadan indi artık karşı çatıdan inerken taklı bazen atıyo ama tek seferde iniyo taktiği bulmuş genişten alıyo öle inio :hhh: böle si daha iyi sende bi dene ayrıca ne olursa olsun kuşları serseri yapma yeni kümes harici bir yerde sabahlatma gerekirse git çatıdan al

alamıyosan çatıya yakın bi yerden kuşları kovala bu sefer kuşlar oraya da konamaz kümes seviyesine bölelikle inebilir bu yollarla kuşları alıştır ABİCİM :heyo: ( AŞAĞIDAKİ VİDEO DA O KUŞUM VAR YENİ HALİ HEMEN İNEBİLİYO ALIŞTI TAKLICI MAKİNASI )

http://www.pikniktube.com/video.asp?Vid ... 97e6641b12

Ekli dosyalar

• DSC00510.webp
    DSC00510.webp
    238.9 KB · Görüntüleme: 1,447
bence yem vermen daha kötü olmuş bu sefer karnı tok olursa hiç inmezz.aşagıdan pırıltı falan ver..sonuçta çatıda yemi yiyosa hayatta inmez ordann..bendede böle vardı 2-3 hatta 4 olmuştuı en sonunda 3 tane kuşlu yagından bagladım çatıya onları yem yerken gördüüü attı kendini aşagıyaa ..karnı aç olsun bide susuz olsun mutlaka inecektirrr.bi yolunu bulupp sen böle yemelrsen bekelrsin daha kardeş yemleme..yerin nasıl acaba ben bile balkona oyunu fazla olan kuşları indiriyorumm..hemde ölböle deill.milletin teresa çatıya indiremedigi abstıramadıgı taklacıları ben indiriyoırum...birazda kuş akıllı olmalıı ..inş inerlerr indigi gün haber ver kardeşş

gökay bey ama bazen öyle kuşlar oluyorki öyle çok inmek istemelerine ,uğraşmalarına rağmen inemiyorlar ve çatıda açlıktan susuzluktan ölüp gidiyorlar.şanslısın yaz olsa yağmur olmasa o kadar fazla yaşayamıyorlar.
ölmeyecek kadar yem at sen bence yine ama tabiki doyurma.inşallah iner kardeş.
çünkü bende çok çektim aynısını anlarım halinden.
çıkma şansın varsa kondukları çatıya çık yakala derim.

bugüne kadar çok oyunlu kuşum oldu 1 gün boyunca çatıya inemeyen oldu ama iki gün inemeyen olmadı ve dumanlı cinsi kuşum 1 metre yükseklikten inemiyor en az 4 yada 5 saat inmek için çabalıyor ve sonunda iniyor bende onunla birlikte strese giriyorum :)

herkese oyunlu kuş konusunda kolaylık versin

arkadaşlar selamlar;
hepinze dualarınız için teşekkür ederim.kuşlar bugün gelmişler,ilk izinli günümde ilk işim karşı çatıya çıta uzatarak onların gelmesini daha kolay hale getirmek olacak,dua eden arkadaşlardan allah razı olsun,vallahi sağolun arkadaşlar,birde beyaz erkek ön tepe bir kuş gelmiş onlarla beraber,çevremde kuş besleyen lere sordum ama kaçıran olmamış,umarım yumurtası yada yavrusu yoktur,yarın serbest bırakırım umarım gerçek yuvasına gider.
saygılarımla....

çok sevindim gelmesine inş birdaha yaşanmaz :)

sevgiyle kal ve bol yavrulu günler

evet bir kaç kere indimi öğrendimi pek fazla sorun kalmıyor.
çok sevindim gelmelerine.

Geri