Dört güvercin uğruna kendi canından oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Altı katlı apartmanın çatısından güvercin çalmaya çalışan Şahin Aluç, kaplamalar kırılınca montuna sakladığı güvercinlerle birlikte aşağıya uçtu. Manisa’da altı katlı apartmanın çatısına güvercin çalmak için çıktığı ileri sürülen Şahin Aluç (17), çatıdaki kaplamanın kırılması üzerine montunun içine gizlediği güvercinlerle birlikte apartman boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi. Olay önceki gece saat 23.00 sıralarında Şehitler Mahallesi Hürriyet Caddesi Sefa Sokak’taki apartmanda meydana geldi. Apartmanın altıncı katındaki kümeste Süleyman Uçar’a ait güvercinleri çalmak için çıktığı bildirilen Şahin Aluç, dört güvercini montunun içine gizledikten sonra geldiği yoldan aşağı inmek istedi.

Parçalandılar

Çatının karanlık olması nedeniyle apartman boşluğunun üzerindeki kaplamaya basınca apartman boşluğuna düşen Aluç, yaklaşık 16 metrelik yükseklikten zemine çakılarak başını yere çarptı. Aluç, olay yerinde yaşamını yitirirken, apartman sakinleri gürültü üzerine olayı fark ederek polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede Şahin Aluç’un yaşamını yitirdiği ve montunun içinde bir kısmı düşmenin etkisiyle parçalanmış güvercinler olduğunu tespit etti. Aluç’un düştüğü apartman boşluğu zemininde yanında, üzerinde taşıdığı sanılan bir bıçak da bulundu.

Murat YALÇIN / Sabah Gazetesi
11 Nisan 2004

yaauvvv neler oluyor şu hayatta

kuşlara yazık olmuş.
adamın adında hayır yok zaten şahin . ::))

hem kendı canına yazık ettı hemde adamın kuslarına ALLAH vermıs cezasını ne dıyelım

yazık hırsızlık adi bir suç ve bununla anılmak çok kötü allah kimseyi şaşırtmasın.

adam o kuşları yetiştircem diye neler çekti kimbilir emeğe saygısı yok bu insanların.çalacağına gel iste herkez verir 4 kuş yazık olmuş gençmiş daha ama üzüldüm diyemem.

Allah affetsin, ailesinede sabır versin..

merhaba arkadaşlar,diyelim ki çaldı muhterem ,o kuşları .ne olocak boyu bir karış uzayacakmı.gelip dese ki,kuş besleyeceğim arkadaşlar bana kuş verin.zannetmiyorum ki kimse yardımcı olmasın.herkesin kümesinde hediye verebileceği 1-2 takım kuşu muhakkak vardır.ne oldu şimdi?ne şehittir ne gazi...........yoluna gitti niyazi(şahin)
SAYGILAR .ÖMÜR DENİZ.

gercekten cok yazık olmus ne dıylemı uzulmekten baska bısey gelmez elden

benje çok güsel olmuş bnm damımada 2 kişi çıktı kuşları çalmaya bende ayaklarını kırıp damdan aşagıya attım hiçte acımadım gine gelsin gne yaparım walla

vahim bir son kaderi oyleymis

cüneytarkın kardeşime katılıyırum bu konudan muzdarip olan birisi olarak söyleyecek söz bulamıyorum yahu onlar kendi canlarını düşünmüyorlar bizm kadar üç ay içinde kümesime iki kere hırsız girdi kümesimi kuşlarımı talan ettiler gel iste yavrusuyla eşiyle veryim yeterki yavruları ezme kuşarın bacaklarını ezerek kırma ana baba yok ikitane et yavru ne yapacağız bunları ondan sonra yahu çıktığı yeri bir görsen düşüp ölürüm diye hiç korkmuyorlar komşuların apartman sakinlerinin şikayetleride cabası en sonunda kuşçuluğu yani severek yaptığım yıllarımı harcadığım tek hobimi bıraktım şimdi kuş uçuran arkadaşlara baktıkça içim cız ediyor inşallah bir gün bir çiftlik kurucam nasipse ozaman

Yüce rabbim sen bize akıl fikir ver eğer bir gün benim kuşlarımı biri çalma niyetinde olursa ne olursun aklını çel ve benden kuş istemesini sağla eğer vermezsem bütün kuşlarımı helak et.

Kuşlarımızı karşılıkısız olarak mutlaka paylaşalım sevigili dostlar.

AMIN... :hhh:

Benimde güvercinlerimi çalmıştılar zamanında.. Kinci bir insan değilim ama allah cezasını vermiş işte beter olsun diyecem olan olmuş sanırım :) allah rahmet eylesin .. Ailesine yazık işte yedir içir büyüt hırsız olsun ... Gerçekten acıyorum bu tür insanlara. Ne gereği var. Allah akıl fikir versin böylelerine.

su testisi su yolunda kırılır kuşları alıp gitseydi iyimi olacaktı beyler kolay yetişmiyor kuşlar

selam kuş için deyermi be arkadaşlar , yazık anne babasına

yazık olmus cocuga ya Allah ailesine sabır versin kusları calınan insanada belki o kusları tutturmak icin kac yıl ugrastı ...

cüneyt arkın' Alıntı:
merhaba arkadaşlar,diyelim ki çaldı muhterem ,o kuşları .ne olocak boyu bir karış uzayacakmı.gelip dese ki,kuş besleyeceğim arkadaşlar bana kuş verin.zannetmiyorum ki kimse yardımcı olmasın.herkesin kümesinde hediye verebileceği 1-2 takım kuşu muhakkak vardır.ne oldu şimdi?ne şehittir ne gazi...........yoluna gitti niyazi(şahin)
SAYGILAR .ÖMÜR DENİZ.
aynen katılıyorum
saygılar...

Eeeeee arkadaşlar su testisi su yolunda kırılır. Bu gibi yaratıkların tohumuna para saymadık ama insana vicdan azabı çektirerek böyle gebererek ölüyorlar. ALLAH şer lerinden uzak tutsun . ( Biraz kaba konuştum ama bende iki defa en yakın arkadaşlarım bir seferin de de bir arkadaşımın kuzeni çaldı kuşlarımı. Ve hatta inerken isim yapmış markalı ayakkabılarımı bile çaldılar. ) Bu gibi yaratıklar diyorum ihtiyaçtan değil meslek haline getirdikleri için bunu yapıyorlar. :sinirli: :sinirli: :sinirli:

bizim eskişehirdede güvercin hırsızlıgı hat savhada bir gecede üç dört kümes çalınıyor daha hiç kimsenin kuşu bulunmadı yaklaşık haftada 300 400 kuş çalınıyor bukadar kuşu kim alıyor hala anlıyamadık iki gün önce güvercin sevenler dernek baskanının bile kuşlarını çaldılar

Arkadaşlar benimde hırsızdan çok canım yandı... İnanın bu yolda ölene de hiç acımam...

Nerde bir hırsız varsa Allah Belasını versin....

valla benim daha kümesimi patlatan olmadı patlatılmasınıda istemem patlatsalarda canları tehlikeye girmez yerde zten ama ne oursa olsun bir insanın canı sizin sahip oldugunuz bir şey yüzünden giderse insan vicdan azbı çeker ama şu da göz ardı edilemez ben arba istiyorsam çalışıp alıcam çalmakla olmaz

Kuşlara yazık olmuş :banane:

Geri