dort haftalık yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ersinsars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ersinsars

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ersin sarsilmaz
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar bu yenı yavrulara takvıye olarak ağızlarından hangi vitamin hapını vereyım cunku yeme yemeye istekleri olmuyo artı anne ve babasıda beslemıyo .

Selamlar,

Colvit plus yavru hapı takviyesi yapabilirsiniz. Genel olarak 15 günlük olan tüm yavrularınıza yeme düşüne kadar gün aşrı agızdan bu önerdiğim yavru hapını verirseniz, sağlıklı ve gelişimini dört dörtlük tamamlamış yetişkin güvercinler elde edersiniz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Aykut abi Yavru güvercinlere balık yağı versek nasıl olur ? yeme düştüler daha yeni ama

Selamlar Asım,

Yeme düşmüş kuşa zaten colvit plus vermek gerekmez, ben balık yağını kuşlara hafta bir kere veriyorum sularına karıştırıyorum. Kullandığım balık yağı kızıma içirdiğimiz seven seas portakallı balık yağı vitamin şurubu bunu ezcanelerde bulabilirsiniz 29,50.tl. fiyatı, ben bu balık yağını bir çay kaşığı bal ve bir çay kaşığı surubu suda karıştırıp bir litre su ile veriyorum.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Ben kapsül olanından verdim abi inş iyi gelir. Bende kkuşlarıma haftada birkez veriyorum. Bilgiler için teşekkr ederm.

aykutk' Alıntı:
Selamlar Asım,

Yeme düşmüş kuşa zaten colvit plus vermek gerekmez, ben balık yağını kuşlara hafta bir kere veriyorum sularına karıştırıyorum. Kullandığım balık yağı kızıma içirdiğimiz seven seas portakallı balık yağı vitamin şurubu bunu ezcanelerde bulabilirsiniz 29,50.tl. fiyatı, ben bu balık yağını bir çay kaşığı bal ve bir çay kaşığı surubu suda karıştırıp bir litre su ile veriyorum.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Valla aykut abi senin su bir litre suya elmasirkesi ve bal karisimi neymis bir hafta verdim yani suya karistirdim mübarek hayvanlar kusluktan cikti raket oldular valla özbek gevercinlerime verdim o karisimi inan 2 saatten asagiya inmiyorlar oyunlari bile degisti

Selamlar,

Sizin adınıza çok sevindim, elma sirkesi çok etkili bir antibiyotik ve dezanfektan gerçekten, yıkanma sularına da katın tuz ile beraber, güvercinleriniz istenmeyen tüm haşerelerden temizlenecektir. Güzel ve sağlıklı bir şekilde güvercinlerinizi ucurmanız dileklerimle,

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Aykut bey paylaşımınız için çok teşekkürler harikasınız.

Colvit belki daha once baska bir başlık altındada yazmış olabilirim ama yinede yazalım Colvit harika bir katkı yavru kuşu olan herkese tavsiye ediyorum hem yavru büyümesinde etlılı hemde kırgın kuşlara bir numara takviye bence her kuşçunun ecza dolabında mutlaka colvit olmalıdır.

Saygılar

Geri