Dostlara Selam Olsun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayhancakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ayhancakir

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ayhan Cakir
Meslek
Taksici
İlgi Alanı
Kediler
Ben Almanyadan katiliyorum . Ayhan Cakir, daha öncesi Anadolu Güvercin Kültür Dernegi forumlarinda üye idim . tekrardan Gönül Dostlarinin arasinda olmak güzel, Efenim Saygilar

Hoşgeldiniz iyi forumlar.

hoşgeldiniz sizi aramızda görmek güzel.

Forumumuzda üstadlar görmek güzel :) Üstadlarımızın bilgi ve deneyimlerini almamız, biz; yeni yetme kuşçular için çok önemli :) Hoş geldiniz üstadım :)

Saygılar :)

selamlar taaa almanyalara hoşgeldin sefa getirdin AYHAN abi. saygılar

Ayhan hocam Almanya da kümesler kuşlar nasıl bir kaç fotoğraf yada video ile süslerseniz güzel olur sanki :D

Hoşgeldin Ayhan ağabey .
Almanya'ya selam olsun .
2003 yılında 90 gün misafir oldum Berlin'de .
Kudam, alexsandra plast vs. gerçekten güzel şehir .

aramıza h g ayhan kardesim her seyin gönlüne göre istedigin gibi olması dilegi ile hayırlı paylasımlar

saygılar

sayfa bir üstad daha kazandı bizim gibi genç kuşculara hayırlı olsun hoş geldin abi (:

Merhaba Dostlar ,Efenim daha önceleri bazi forumlarda yazip karaliyorduk. ayni zamanda buralar benim kütüphanem veya bir raf ,Bilgilerin emeklerin tecrübelerin calismalarin paylasimlarin vs oldugu yerlerdi , takildigim yerlerde veya emin olmadigim zamanda veya bir süreklilik arz eden calismalarin tamamlanmadigi noktalar ayrintilar yerlerdi vs , Her sey zannediliyorki bir parmagin altinda tusa bastiginda Dünya elimim altinda olmuyor. yeni nesile Orta nesilde ayak uydurmaya veya özentine kapiliyor., Bir diger hususta yoruluyorum, Senenin 365 günü calisirim, bos yok Gözlerim zayiflamaya basladi, Dis görünümde pek bir zaiat yok hala zipkin gibi delikanli gibiyiz. ama ici beni yakiyor, zamanimiz elverdigi sürece paylasmaya devam edecegiz, Herkes paylastiklarimizi kopya edebilir Forum sahiplerini buna ne kadar müsade eder bilmiyorum bizim hakkimiz olursa simdiden helal olsun , Biz Akla, fikre vs saygiliyiz , Siyaset ,politika bizi kesmez, Bizler Gönül insaniyiz ,Kuscuyuz . Anadolu Güvercin Birliginde söyle bir lafim gecmisti, Üniversite bitti burasi Yüksek Lisans demistik galiba , Efenim burayi biraz acalim. Forumlar yeni yeni olusmaya baslarken Türkiye Güvercin Birliginde , Rahmi Beyin sitesi galiba Bir makale yazmistim . gerci cok seyler yazmistik , Her neyse Makalenin bir tanesi Jansen Jansen di Dünyanin en ünlü Posta kusu yetistiricilerin hikayelerini derleyip arastirip paylasmistim Yazdiklarim hepsini silmisler, Orda O insanlarin Sifresi ,Gizemi ,ünlü olmalarin Förmülü gizli idi . Bunu anliyamadilar cözemediler Banada bunu simdiye kadar Ne soran oldu nede ben birisine anlattim Buna benzer bir cok yazimiz paylasmalar var bilmem anlatabiliyormuyum .zamanim elverdiginde tekrardan bir irdeliyecegiz. Dostlara tavsiyem bilhassa Postaci ve Filocu Dostlar takipte olursalar veya sizler araciligi ilede olabilir , Efenim saat sabahin 5 inde oturmustum , saat baya ilerlemis ALLAH herkesin rizkini Günes Dogmadan dagitirmis, Efenim bizde bize düseni nasiplenim Saygilar Efenim.

Ayhan kardeşim,aramıza hoş geldin hayırlı olsun.Sitede sizin gibi ustaların olması bilgi,birikim,tecrübe açısından

umarım genç kardeşlerimize ve benim gibi yaşı geçmiş çıraklara baya faydalı olacaktır.

Selamlar sağlıcakla kal.

Hocam hoşgeldin, iyi forumlar. Aradığın bilgiye arama butonunu kullanarak hemen ulaşabilirsin, bu kadar net cevap bulabileceğin ender sitelerden biridir.

Geri