DOSTLARDAN SATILIKLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayberk_age
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayberk_age

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cafi cengiz
Meslek
aynasız
İlgi Alanı
Kediler
1

Ekli dosyalar

• 9452221_1142686_6zc2773.webp
    9452221_1142686_6zc2773.webp
    13.9 KB · Görüntüleme: 655
2

Ekli dosyalar

• Görüntü009.webp
    Görüntü009.webp
    466.5 KB · Görüntüleme: 391
3

Ekli dosyalar

• S5002145.webp
    S5002145.webp
    919.5 KB · Görüntüleme: 373
4

Ekli dosyalar

• S5002143.webp
    S5002143.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 359
beyler kusların fiyatı çok uygundur mümkünse sevgili yöneticiler ilanı kilitlemesinler çünkü arkadaşım parayı istenilen kusa göre açıklamak istiyor

SELAMLAR
Alanada Satanada Hayırlsı Olsun Fakat Forumda Fiyat Vermeyiniz Msn den Anlaşırsanız Daha iyi Olur ...

sizin ilk resimde koyduğunuz gibi sabuni cinsi çok güzel kuşum kaçtı ve eilimden gelen çabayı gösterdim ama olmadı gözlerimin önünde gitti çok güzel bir kuşumdu offf

resmi gördüm üzüldüm kendime :(

valla geçmiş olsun kardeş birkeresinde çok sevdiğim bir çakmaklım kaçmıştı bende ona benzer bir resmi internette görmüştüm ve sizin gibi çok üzülmüştüm :hungur:

kuşun kimin yakaladığını biliyorum ama hiç huyum değil başkasından kuşu geri istemek bu yüzden istemiyorum giden giderben gelene bakarım :D

hayal_gemisi' Alıntı:
kuşun kimin yakaladığını biliyorum ama hiç huyum değil başkasından kuşu geri istemek bu yüzden istemiyorum giden giderben gelene bakarım :D

merhaba bence kendi kuşlarına sahip çıkmak başka yerden başkalarından kuş gelecek diye beklemekden çok daha iyidir.

Konu açılalı epey zaman olmuş Ama satıcı konusu ile ilgilenmemiş. Tarafımdan kilitli ve çöpe taşındı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri