Dostlarr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fuddy53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Fuddy53

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Furkan İSLAM
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle herkeze selamun aleyküm. Daha önceden de başlamışdım bu işe ancak bir kaç sıkıntı yüzünden bırakmam gerekdi ve allaha şükür tekrar başlayabildik elimde şuanlık bunlar var zamanla daha iyileri gelir inşallah sağlıkcakla kalın.
Eksiklerimi söylerseniz sevinirim hayırlı aksamlar ALLAH'a emanet olun

Ekli dosyalar

• SNC00121.webp
    SNC00121.webp
    203.4 KB · Görüntüleme: 1,028
  • SNC00125.webp
    SNC00125.webp
    169.2 KB · Görüntüleme: 1,056
  • SNC00123.webp
    SNC00123.webp
    161.8 KB · Görüntüleme: 1,047
  • SNC00122.webp
    SNC00122.webp
    187.6 KB · Görüntüleme: 982
  • SNC00126.webp
    SNC00126.webp
    361.7 KB · Görüntüleme: 958
Sa Furkan maşallah güle güle besle , güle güle uçur . Zamanla her şey daha da güzel olur.
Fırsat buldukça sitede yararlı konuları oku , öğren ve kuşlarda uygula , bilgili bir yetiştirici ol inşallah.

Kuşların çok güzel maşallah. Bende sendenim bırakmıştım tekrar başladım hadi hayırlısı olsun güle güle beslersin inşallah.

wegabond' Alıntı:
Kuşların çok güzel maşallah. Bende sendenim bırakmıştım tekrar başladım hadi hayırlısı olsun güle güle beslersin inşallah.
ALLAH razı olsun iyi dilekleriniz için inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin AMİN hayırlı günler

Kerim TÜRK' Alıntı:
Sa Furkan maşallah güle güle besle , güle güle uçur . Zamanla her şey daha da güzel olur.
Fırsat buldukça sitede yararlı konuları oku , öğren ve kuşlarda uygula , bilgili bir yetiştirici ol inşallah.
Sağol abim inşallah bu site sayesinde öğrendim bir çok şeyi ve hala öğreniyorum kuşlara hakettikleri değeri vermeye çalışıyoruz biraz zaman geçincede programlı ucuşlara başlıcaz bakalım ne olacak (:

Yeni uğraşların,kuşların hayırlı olsun Furkan arkadaşım,güle güle uçur-besle.
Fakat kümese güzel bir kapı yaparak bu işe devam edersen senin uçurman ve beslemen bakımından daha faydalı olur diye düşünüyorum, sanki salma tarzında olmuş. MAŞALLAH

yavru varsa büyüyorsa bu iş tamamdır :) Maşallah Allah hepsine can pekliği versin.

Muharrem Şahin' Alıntı:
Yeni uğraşların,kuşların hayırlı olsun Furkan arkadaşım,güle güle uçur-besle.
Fakat kümese güzel bir kapı yaparak bu işe devam edersen senin uçurman ve beslemen bakımından daha faydalı olur diye düşünüyorum, sanki salma tarzında olmuş. MAŞALLAH
İnşallah onuda yapacagım aklımda suanda o var içinide biraz daha düzenledikmi biraz daha alımlı olacak iyi dileklerin için teşekkür ederim

FeLix_' Alıntı:
yavru varsa büyüyorsa bu iş tamamdır :) Maşallah Allah hepsine can pekliği versin.
yavrulu almıştım abi kuşları büyüyor çok sükür 1 şehit verdik nedendir bilemedim ama bakalım kuslar çiftleşmeye falan da başladı yumurtada alırız nasip olursa (:

Kaplama miski yi geri verdim ve bu dişimizi aldım maviye hayırlısı olur inşallah

Ekli dosyalar

• SNC00129.webp
    SNC00129.webp
    197.4 KB · Görüntüleme: 927
maşallah

Geri