DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFEN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan_23el
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

hakan_23el

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan yılmaz
Meslek
sağlık memuru
İlgi Alanı
Kediler
BALIKESİRDEN SABRİ ADLI KARDEŞİMİZİN BABASI BÜYÜK BİR TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ ŞU AN YOĞUM BAKIM DA ÖLÜM-KALIM SAVAŞI VERİYOR, LÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN. ALLAH ACİL ŞİFALAR NASİP ETSİN İNŞALLAH.

allah acil şifalar versin allah sevdiklerine bagışlasın inşallah tez zaman da saglıgına kavuşur

Allah acil şifalar versin inşallah.

Selamlar,

Allah acil şifalar versin, kendisini çocuklarına sevenlerine bağışlasın.

Lütfen trafikde dikkat edelim, yaşamınızda hesapda olmayan olaylarla karşı karşıya kalmayalım. Yakınlarınızı dostlarınızı arkadaşlarınızı üzmeyelim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

ARKADAŞIM ADINA ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SAĞOLUN VAROLUN. KENDİLERİ BALIKESİRDE OTURUYOR BABASI EGE ÜNV. DE YOĞUN BAKIMDA O YÜZDEN YANIN DA REFAKATLİ OLARAK KALIYOR, BABASININ DURUMU İYİ DEĞİLMİŞ BENDEN VE TÜM DOSTLARINDAN DUA İSTEDİ...

Acil şifalar diliyorum geçmiş olsun.

Allah c.c. şifalar versin, geçmiş olsun.

Öncelikle Büyük Geçmiş olsun, ALLAH ACİL şİFA VERSİN

ALLAH(C.C) acil şifalar , yakınlarına sabır versin.Bu vesileyle tüm dua bekleyen insanların da yar ve yardımcısı olsun.
Saygılar..

ALLAH cc yar ve yardımcısı olsun sevdiklerine bağışlasın inşallah

Selamlar Hakan bey,

26.12.2010 tarihindeki bu tahlisiz kaza sonucu yaralanan ve yogun bakımda olan beyefendinin şimdiki durumu nasıl bilgi verirmisiniz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

geçmiş olsun cenabı hak yardımız olsun inşallah bir an önce saglıgına kavuşur.

OMİRİLİĞİN DE CİDDİ DÜZEY DE KIRIK VARMIŞ HALA DAHA ANESTEZİ YOĞUN BAKIMIN DA KALIYORMUŞ HAYATİ TEHLİKEYİ BİR NEBZE DE OLSA ATLATMIŞ LAKİN AYAĞA KALKMASI ÇOK ZORMUŞ SANIRIM YATALAK YAŞAMAK ZORUN DA KALACAK. SABRİYLE GÖRÜŞTÜM, OTURSUN ÖNÜNE VERDİĞİMİZ YEMEĞİ YESİN BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUM YETER Kİ BAŞIMIZDA KALSIN DEDİ, ÇOK ETKİLENDİM ARKADAŞIMIN BU HAREKETİNDEN BABASINA OLAN SEVGİSİNDEN. DUAYA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR DEDİ BENDE HER FIRSATTA BU SAYFAYI ÖNE ALARAK DUA ALMAYA ÇALIŞIYORUM ARKADAŞIMIZ VE BABASI İÇİN. ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN BU VE BENZERİ ACILARI.

Selamlar Hakan bey,

Buna da şükretmek gerek, allahımıza en kısa zamanda eski sağlığına kavuşması için dualarımızı eksit etmiyoruz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

hakan_23el' Alıntı:
OMİRİLİĞİN DE CİDDİ DÜZEY DE KIRIK VARMIŞ HALA DAHA ANESTEZİ YOĞUN BAKIMIN DA KALIYORMUŞ HAYATİ TEHLİKEYİ BİR NEBZE DE OLSA ATLATMIŞ LAKİN AYAĞA KALKMASI ÇOK ZORMUŞ SANIRIM YATALAK YAŞAMAK ZORUN DA KALACAK. SABRİYLE GÖRÜŞTÜM, OTURSUN ÖNÜNE VERDİĞİMİZ YEMEĞİ YESİN BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUM YETER Kİ BAŞIMIZDA KALSIN DEDİ, ÇOK ETKİLENDİM ARKADAŞIMIN BU HAREKETİNDEN BABASINA OLAN SEVGİSİNDEN. DUAYA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR DEDİ BENDE HER FIRSATTA BU SAYFAYI ÖNE ALARAK DUA ALMAYA ÇALIŞIYORUM ARKADAŞIMIZ VE BABASI İÇİN. ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN BU VE BENZERİ ACILARI.
S A HAKANKARDEŞİM TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN BENDE HASTANE ÇALIŞANIYIM YER GÖK DUA İLE DUALARIMIZI EKSIK ETMEYELİM DOKTOR BAHANE ŞİFAYI ALLAH VERİR İNŞALLAH /// KOŞARAK GELİP CENAZESİNİ GÖTÜRDÜGÜMÜ BİLİRİM//// UMUTSUZ GETİRİLİP KOŞARAK GİDENİ GÖRDÜM // ALLAH ŞFASINI VERİR İNŞALLAH DUALARIMIZ SİZLERLE TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN
SAYGILAR

Babasını kaybetmiş biri olarak durumu çok iyi anlıyorum. Allah hastaya acil şifalar versin. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN, ÇOK ÇOK SAĞOLUN VAROLUN İYİ NİYETLİ TEMENNİLERİNİZ İÇİN.

Geri