Düğün Davetiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
67273870yc81yp4.jpg

23 ağustos c.tesi günü Burdur Şirinevler parkında düğünüm var evleniyorum.
Bütün yetiştirici dostlarım davetlidir.

Allah hayırlı mübarek eylesin.. :kalp:

çok sağol hayrettin hocam.hepimiz için aynı şekilde.
kusura bakmayın herkesi tek tek zor malüm binlerce güvercin sever dostumuz var.
Gerçekten yakın gelebilecek olan dostlarımızı beklerim.

.

Selamlar
Ömer kardeşim senide evliler dünyasında görmekten mutlu olucaz ...
Eşine ve Sana mutluluklar dilerim allah yuvanızın mutluluğunu neşesini bozmasın ...

Evililer Kervanına yani Aramıza hoşgeldin kardeşim, (: umarım butun guzellikler sen ve eşin ile birlikte yanınızda olur..
Mutluluklar dilerim
Bursadan sevgilerle.

S.A Kardeslerin güzeli.

Rabbim, ömür boyu mutluluklar versin,akibetinizi hayir,neslinizi berekli kilsin,hayirli evlatlar yetistirmeyide nasip etsin,her iki cihandada razi oldugu kullardan eylesin sizleri,herseyin hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

Gönül isterdiki gelmek ama malum mesafe cok uzak ama sen bizleri manen orda oldugumuzu düsün.Herkesede bizlerden selam söyle canim kardesim.
En kisa zamanda görüsmek ümidiyle ALLAHA EMANET OL.

* BOZOGLU *

Ömer kardeşim, öncelikle seni ve müstakbel eşini tebrik eder, mutluluk ve sağlığınızın daim olmasını temenni ederim. Ayrıca bu davetin için de ayrıca teşekkür ederim. Bu site başka site diye boşuna demiyoruz, sen ve senin gibi arkadaşlar sayesinde paylaşımlarımız sadece kuşlarla sınırlı kalmıyor. Ne mutlu sana...
dostlukla...

Selamlar...

Ömer Bey Allah (C.C) mesut, bahtiyar etsin inşallah.

selamünaleyküm
ömer abi Allah (cc) mesut bahtiyar eylesin...darısı bekarların başına...

Selamun aleyküm.

Ömer kardeşim Allah (cc) Bir yastıkta kocatsın inşallah. Ömür boyu mutluluklar dilerim. Umarım herşey gönlünüzce olur.
Ölüm kalım olmadığı sürece inşallah oradayız hayırlısıyla.
Görüşmek Üzere. Bu davetin içinde ayrıca teşekkürler.

ALLAH (CC) BİR YASTIKTA KOCATSIN MUTLU MESUT BAHTİYAR OLURSUNUZ İNŞALLAH....

eşinle birlikte mutlu ve sevgiye yaşa kardeşim. allah yuva yapanı mutlu eder korurmuş.

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun inşeallah mutluluğunu beraber paylaşırız gelmek için niyetimiz var ama nasip...

:oley: :kalp: :oley: :kalp: :oley: :kalp: :oley: :kalp: :oley: :kalp: :tamam:

Ömer kardeşim cemiyetin hayırlı uğurlu olsun işallah.Allah hayırlı ve iyi geçimli uzun ömürler versin.

Hayırlı , uğurlu olsun Ömer Abi allah bir yastıkta kocatır inşallah.Darısı bekarların başına...

herkeze dualariniz icin gönülden tessükler

insallah darisi bekarlara:D

emre özkurt' Alıntı:
herkeze dualariniz icin gönülden tessükler

insallah darisi bekarlara:D

Emre sana ne oluyor senmi evleniyorsun da teşekkür ediyon. Abin teşekkür etsin. :ckmk:

sayın abilerim,kardeşlerim hepiniz çok sağolun beni duygulandırdınız.hepinizden allah razı olsun.sizlerin arasında bulunmuktan gerçekten gurur ve mutlulu duyuyorum.

la hüseyin abi sen msnden soruyom nere yolliyim su dawetiyiyi die cwp wermion

mutluluk dilerim arakadaşım cenabı allah mutlu ve huzurlu yava kurmanı nasip eder inşallah

bylegend' Alıntı:
Hayırlı olsun Allah(c.c) iki yastıkta kocatsın İNŞALLAH....

Bursalı Kral Kuşçu...

iki yastıkmı? :hhh:

niye bir yastık değil.

sevgili ömer, mutluluğun daim olsun gelemezsek düğününe bilmelisinki yüreğimiz seninle.

Allah mesut ve bahtiyar etsin. Bir yastıkta kocayın(ama hep genç kalın)
Mutluluklar dilerim...

emre özkurt' Alıntı:
la hüseyin abi sen msnden soruyom nere yolliyim su dawetiyiyi die cwp wermion

Benim davetiyem nerde? Ben gelipte davetiyemi alacağım. Sen vereceksin gelipte. :unlem: :unlem:

ÖMER KARDEŞİM seni nekadar tanımasakta SANA VE EŞİNE ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM ALLAH BİR YASTIKTA KOCATSIN İNŞALLAH RAMİLİ ŞEREF

bak gene kızmıs ben sana soruom nere getirem die sne ewdemi oluonda bana laf edion
vben sana 11 auğustosda dedim sen bana 22 ağustos günü düğünden 1 gün önce dawetiye dion:D

Geri