Duman Akkuyruk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kenalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
güzel hayvan maşallah.. yer de çok güzelmiş abi...kazasız belasız atmacasız günlerde uçur inşallah...

Teşekkürler Emre. Seyislik farkı diyeyim. Benim seyisliğimle bu kadar olabildi ama düzelecek. Bir kaç ağız küçük kardeşlerini arkadaşlarım uçurdu. Onlar çok güzel işler çıkardı.

MASALLAH KENAN DEDİGİN GİBİ YARIM KALMIS VE NEFESSİZ FAZLA DEGİL ON GÜN KADAR DÜZENLİ ANTREMAN VEREBİLSEN ÇOK ÇOK DAHA İYİ OLUR AYRICA HAVADA KUS UCAR İKEN ENSEDE KUSLAR YERDE OLMASIN YERDEKİ KUS LAR DEVAMLI HAREKET HALİNDE VE KALKIP İNMELERİNDE HAVADAKİ KUS SASIRIR DÜZENSİN VE PIRILTIYI GÖRDÜGÜ YERDE PATLAR EMEGİNE SAGLIK DAHA DA İYİ OLCAKTIR İNSALLAH PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
MASALLAH KENAN DEDİGİN GİBİ YARIM KALMIS VE NEFESSİZ FAZLA DEGİL ON GÜN KADAR DÜZENLİ ANTREMAN VEREBİLSEN ÇOK ÇOK DAHA İYİ OLUR AYRICA HAVADA KUS UCAR İKEN ENSEDE KUSLAR YERDE OLMASIN YERDEKİ KUS LAR DEVAMLI HAREKET HALİNDE VE KALKIP İNMELERİNDE HAVADAKİ KUS SASIRIR DÜZENSİN VE PIRILTIYI GÖRDÜGÜ YERDE PATLAR EMEGİNE SAGLIK DAHA DA İYİ OLCAKTIR İNSALLAH PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR
Teşekkürler abi.

Maşallahı var dediğin gibi haftada 1sefer uçuruyorsan gerçektende süper.

paylaşımın içinde ayrıca teşekkür ederim.

Saygılarımla.

RAMAZAN ABA' Alıntı:

Saygılarımla.
Teşekkürler Ramazan bey. İş sebebiyle sadece pazar günleri vaktimiz oluyor uçurmaya.

kenalp' Alıntı:
RAMAZAN ABA' Alıntı:

Saygılarımla.
Teşekkürler Ramazan bey. İş sebebiyle sadece pazar günleri vaktimiz oluyor uçurmaya.

bende onun için yazdım hayvan günlük uçsa zaman olsada süper benim çok hoşuma gitti böyle ciddi hayvanları görünce dayanamayıp yazıyorum güle güle besle tüyü kadar yaşasınlar.

Saygılarımla.

RAMAZAN ABA' Alıntı:
kenalp' Alıntı:
RAMAZAN ABA' Alıntı:

Saygılarımla.

bende onun için yazdım hayvan günlük uçsa zaman olsada süper benim çok hoşuma gitti böyle ciddi hayvanları görünce dayanamayıp yazıyorum güle güle besle tüyü kadar yaşasınlar.

Saygılarımla.
Ramazan bey teşekkürler. Kuşlarım deneme. Annesi yerde saran babasınıda tipini sevdiğim kuşlar. Sizinde yazılarınızı okuduğum kadarıyla Yenimahalle kuş evi ile bir bağlantınız dostluğunuz var. 2 ağız küçük kardeşini Yenimahalle kuş evinde Ferhat Tepebaşı arkadaşım uçurdu. Daha profesyonelce bakıyor. Tanık oldum oradaki yüksek binaları sıyırmıştı. Bilginiz üzere oradaki binalar 60-70 metre civarında. Nizami 9-10 taklalı yaklaşık 10 sefer çıkarmıştı. Bir çift yavruyu yine mahallede Özgür arkadaşım uçurdu kendisi medikalci olduğu için uçurmaya çok vakti var. Daha kaliteli oyunlar çıkardı. Bir çift beyaz kardeşleri var onların üzerine biraz daha düşebildim hafta içi arada uçurabildim. Şuan havai 7-8 taklalı oyunları var. Kısmet olursa onlarıda kayıda alıp izletmek isterim.

maşallah allah nazardan korusun
kenan abi bell ki bu kuşu geç uçurmaya başladın
yavruluktan beri uçurmaya başlasaydın
şuanki oyununun 3 katı güzel oyun çıkaracaktı
kuş biraz kilo almış ama gerçekten güzel kuş
antıramana devam abi bu kuşta iş var
rengide güzel maşallah
tüyü kadar yavrusunu alırsın inşallah
saygılar

mazidenbiri' Alıntı:
maşallah allah nazardan korusun
kenan abi bell ki bu kuşu geç uçurmaya başladın
yavruluktan beri uçurmaya başlasaydın
şuanki oyununun 3 katı güzel oyun çıkaracaktı
kuş biraz kilo almış ama gerçekten güzel kuş
antıramana devam abi bu kuşta iş var
rengide güzel maşallah
tüyü kadar yavrusunu alırsın inşallah
saygılar
Dursun teşekkürler

kenan tam mangallık kuşun var :) (mangallık derken kes yol ye demiyorum tabi ki:) ) yak mangalı pazar günü balkonda uçur bu kuşuda o uçsun sen yelle :) ben çok beğendim kuşu güle besle inşallah.

FeLix_' Alıntı:
kenan tam mangallık kuşun var :) (mangallık derken kes yol ye demiyorum tabi ki:) ) yak mangalı pazar günü balkonda uçur bu kuşuda o uçsun sen yelle :) ben çok beğendim kuşu güle besle inşallah.
Mesut teşekkürler. Geçen pazar mangal ve kuş denemesi yaptım olmuyor. Takkalı beyazım vardı dumanından ürküp başka bir yere düştü. 3 gün oldu gelmedi. Daha geniş bir alanda belki olabilir :) kal sağlıcakla.

maşallah emeğinize sağlık

Maşaallah güle güle besleyin nazar değmesin.

alger' Alıntı:
Maşaallah güle güle besleyin nazar değmesin.
Hakan bey teşekkürler

Güzel kuş ama dediğiniz gibi antramanı eksik,düzenli uçarsa çok daha güzel olur kanaatindeyim.Bir de kuş uçarken altına birkaç kanatsız kuş bıraksanız daha iyi olur.Emeğinize sağlık ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasip etsin.Selamlar

M.TURAN' Alıntı:
Güzel kuş ama dediğiniz gibi antramanı eksik,düzenli uçarsa çok daha güzel olur kanaatindeyim.Bir de kuş uçarken altına birkaç kanatsız kuş bıraksanız daha iyi olur.Emeğinize sağlık ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasip etsin.Selamlar
Teşekkürler abi.

kenan bence anaya babaya sahip çık gerçektende güzel ha bu arada yenimahalledede iyi hayvanlar diyorlar.

Saygılarımla.

RAMAZAN ABA' Alıntı:
kenan bence anaya babaya sahip çık gerçektende güzel ha bu arada yenimahalledede iyi hayvanlar diyorlar.

Saygılarımla.
Ramazan teşekkürler.

Hay ''MAŞALLAH'' Kenan abi rüzgarlı havada bile kısa manevralar çeviriyor,son hareketleri can yakıcıydı güle güle uçur.

soylemez18' Alıntı:
Hay ''MAŞALLAH'' Kenan abi rüzgarlı havada bile kısa manevralar çeviriyor,son hareketleri can yakıcıydı güle güle uçur.
Teşekkürler Yavuz

Geri