DUMAN (DERLEME)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

tolga40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLGA ÖZKAN
Meslek
teknik eleman
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b8ZqLjEE1jQ[/youtube]

[email protected]

düzelttim açılıyor

Kuş çok yükseklerden atlıyor maşallah , çok severim böyle kuşları .

Allah tüyü kadar ömür versin, nazardan korusun.
saygılar.

canlı gözle seyri daha zevklidir sefer araları düzenli yüksek gezer yüksekten atar yorumunuz için tşkler

Tolga güle güle besle güzel kuş.

kardesim hercekimde videoların güzellesiyor kuslarında güzellesiyor iyikus emene saglık tabiki yerinde izlemek daha hos olur kus nezamdır ucuruyorsun ve benim disinin yaptını yapıyor yatırarak gidiyor herhalde veya ben yanılmıs olabilirim saygılar

tolga kardeşkuşlarının beslenecek bi soy olduğunu daha önce söylemiştim sanırım, ama çekim çok kötü be ! bu biraz idare eder de diğerleri berbattı, yani, yapan kusunu da segileyemiyosun, biraz uzaktan cek ! kusun geldiği zaman makinayı hemen dikme havaya, önce insanlar geldiği yeri ve çıkısını aynı anda görebilmeli cekimde, yani fişeği tamamlandıgında dahi hala yer gözüküyor olmalı, saygılarımla...

yorumlarınız için teşekür ederim arkadaşlar bazı oyunlarını hafif yatırmasının nedeni kuşun 7. feyleri yarım olmasından ve kuş 1 haftalık oyununda makaslanmıştı yerine çok zor indiğinden.kanatları yeni geldi 4 günde çekebildiğim oyunlarını işlerden fırsat buldukça çektim çalıştığım yerde işinde sonuna gelindiğinden kuşu eve götürmek ve tekrar makaslamak zorunda kaldım.ilk makastan önce 1 hafta oynadı makastan sonra 4 gün oynadı yani izlediğininz oyunlar kuşun oyununun 11 günlük oyunları fırsat bulursam makaslarını alıp tekrar ilerde kaldırabilirim saygılarla

20 metre yukarıdan taban taklasız alıpta, 3 taklayla 10 metre çıkan kuşun nesini derledin tolga kardeş?

bu oyunları kuşun oyun aldıktan 4 gün sonra çekilip makaslanıp tekrar kanat verilip 7 gün daha uçurulup çekilmiş görüntüleri işlerden devam edemedim videodaki hali hazır halideğil artık fazla giremiyorum nete sende ne var bilmiyorum güle güle besle bendeki gargalar bunlar sevenide olacak sevmeyenide senin gibi taban vursada vurmadı dersiniz 6 taklayla gitsede 3takla dersiniz atış serbes nasıl olsa neyse sağlıcakla kalın

tolga40' Alıntı:
bu oyunları kuşun oyun aldıktan 4 gün sonra çekilip makaslanıp tekrar kanat verilip 7 gün daha uçurulup çekilmiş görüntüleri işlerden devam edemedim videodaki hali hazır halideğil artık fazla giremiyorum nete sende ne var bilmiyorum güle güle besle bendeki gargalar bunlar sevenide olacak sevmeyenide senin gibi taban vursada vurmadı dersiniz 6 taklayla gitsede 3takla dersiniz atış serbes nasıl olsa neyse sağlıcakla kalın

Sen bakma...,kuş 10 numara, maşallah. Elbette kusur bulan olur ama böyle oynayan kuşun videosunu neden çektin diyenler varsa daha iyisini çeksinler.

Selamlar.

kanatlarını yeni tamamlamıs antremansız bir kuş oldugu söyleniyor güzel kuş düzenli uçumla nefeslendikce dahada güzel olur biraz yüksek den alıyor ama nefeslendikce alçaltır inişide güzel emeklerine saglık tolga kardesim paylasım için tesekkürler güle besleyiniz bir kez tele çarptı telden dolayı haklı olarak oyundan kaçabilir o telin çaresine bakabilirsen yada kuşu başka yöne altına kuş serip çekebilirsen daha iyi olur

SAYGILAR

teşekür ederim arkadaşlar kuşu en son 1 ay önce kaldırmıştım fırsatım olursa yeniden uçururum bu kuşlardan 1 hafta uçup oynayan kuşlar çıktı vıjjık yavruyken sonuda sağlam kuşlardır uçmasada ben kuşumu biliyorum ne yapıp ne yapmayacağını Allah herkezin gönlüne göre versin sağlıcakla

Geri