DUMAN PERÇEM ERKEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

tolga40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLGA ÖZKAN
Meslek
teknik eleman
İlgi Alanı
Kediler

2 satır yazmak zormu arkadaşlar iyi yada kötü

selamunaleykum
paylasim icin tesekkur ederim benim kus hakkinda yorum yapmam icin mumkunse size bir iki soru sormam gerekecek
kus herzamanmi yaninda kusla ucuyor
kusun havada kalis suresi
ne kadar zamandir duzenli ucuyor birde kusun yasi
saygilarla

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum
paylasim icin tesekkur ederim benim kus hakkinda yorum yapmam icin mumkunse size bir iki soru sormam gerekecek
kus herzamanmi yaninda kusla ucuyor
kusun havada kalis suresi
ne kadar zamandir duzenli ucuyor birde kusun yasi
saygilarla
ferhat abinin sordugu soruları gercek bir şekilde cevaplarsan daha kaliteli yorumlar alacagına inanıyorum abi..

7 Ye kadar sefer sayısı var.Dahası olsaydı herhalde onlarıda görebılırdık...duzenlı fışkırmıyor kısa kesiyor dagınık gidiyor . Cok sık sefere gelıyor sanırım cıgerlerı yeterınce acık degıl pek ucmak ıstemıyor gıbı gelıyor...Inecegı yeri gözluyor..Çok uzun sürelı ucuyordur havasıda vermıyor..

kuş 2 haftadır oynamaya başladı daha önce hiç uçurulmamıştır,2 ayda kuşu söktüm kuş ekedir 2 yaşında kuş 03.10.2010 tarihinde bi uçmada 30 kadar sefer çıkartmıştır seferlerinin bazıları 2. mesajdaki linkte görülmektedir kuş ilerde daha iyi olacaktır

tolga40' Alıntı:
kuş 2 haftadır oynamaya başladı daha önce hiç uçurulmamıştır,2 ayda kuşu söktüm kuş ekedir 2 yaşında kuş 03.10.2010 tarihinde bi uçmada 30 kadar sefer çıkartmıştır seferlerinin bazıları 2. mesajdaki linkte görülmektedir kuş ilerde daha iyi olacaktır
tesekkurler umarim hersey istediginiz gibi olur kus herzaman yaninda kuslami ucuyor
saygilarla

her zaman kuşla uçmuyor tek uçtuğundada aynı oyunları yapıyor kuşla uçsada aynı oyunları yapıyor kuşta bi bozulmu olmuyor diğer kuşların içine pek girmez kendi halinde bazen tura çıkar bazen üstüste seferlere girer sürekli tek uçurmayı bende istiyom fakat bazen diğer kuşların uçacağı tutuyo

kardeş bance sen buı kuşu tek uçur hayvanda potanseyel var düzenli olarak sabah akşam uçarsa bu kuş adam olur daha tam ne yaptıgını bilmiyo ama zamanla tam oturur bence kuşun güzel bence kolay gelsin.

tolga40' Alıntı:
Usta kusra bakma kuşun kötü demedim yalnız görülen videolarda olanları söyledim.Siz kuş daha yenı açıldı hiç uçmadı gibi bilgileri sonradan eklediniz.Biz bunları bılmıyorduk..Yoksa iki yaşında eke kuştan daha çok şey beklediğimizi söyledik.İnşallah daha iyi olur..Saygılarımla..

aykut 40 kardeşim , arkadaşım veya ağabeyim . Bence sen bir hazine bulmuşsun , ama daha işlenmemiş diyorsun doğrudur . yatık kuşu açmak kolay değil . Son vidyoda izlediğim kadarıyla hayvan sanki açılmaya başlamış gibi . Bence bir süre tek uçurursan kendi karakterini kazanır . Sanki diğer kuşların da dağınık uçuyor gibi görünüyor ( vidyoyu bir sefer izledim yanılıyor da olabilirim . ) Kuşun akıllı bir kuşa benziyor , bence tek uçup kendi karakterini bulması gerekir gibi . Ya da bunun gibi seferi ve uçuşu çok başka kuşun varsa onunla beraber , sadece ikisini uçurmalısın .Biliyorsun kuşlar bir biriyle de yarışıyor , özellikle taklacı kuşlar . Damar temizse , asil bir kandan geliyorsa akıllı oluyorlar ve çok güzel hareketler yapıyorlar . Kuşun çok güzele benziyor maşaallah diyorum , kazasız belasız uçurmalar diliyorum . Saygılar .

güzel kuş

Geri