Dumanlı Ala Ankara oyun güvercini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibo toker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ibo toker

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Toygar06
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle s.a.Kuş daha öncede Dogan abimin yayınladıgı boz dişi,bozdumanlı,kirliala ve gökaynalının aynı soyundandır..yaklaşık 1,5 saat kanat sallamaktadır.15 ile 20 arasında sefer yapmaktadır...

Son düzenleme:
masallah ibrahim emeklerinize saglık sesi solugu tabanı pikeleri çok güzel üstelik teras böyle kuslar izlerken inanın en az sizler kadar mutlu oluyorum zor iş çünkü allah emeklerinizin karsılıgını fazlasıyla versin paylasım için tesekkürler

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
masallah ibrahim emeklerinize saglık sesi solugu tabanı pikeleri çok güzel üstelik teras böyle kuslar izlerken inanın en az sizler kadar mutlu oluyorum zor iş çünkü allah emeklerinizin karsılıgını fazlasıyla versin paylasım için tesekkürler

saygılar
Abi tşk ederim.

Son düzenleme:
Maşallah , böyle kuş olsun daha ne isteyelim :)

bir de inişini çekseydiniz kuşu daha iyi tanıma şansımız olurdu.

saygılar.

güzel kuş bu kuş ilerki zamanda daha iyisini yapar yeni başlamış belli deparı çok iyi emeğinize sağlık

Re: 06 agustos 2011-Dumanlıala-2...İbo&Ali toker ve Nurullah

ibo ve ali kardeş videonun üstüne 5-6-7 takla arası bir direk yazmışsınız ama kuş bir direk bile kaçmıyo..birde habire altan şıpırtı ile kuşu yönlendiriyonuz..kuşun uçmada gözü yok ki habire teras etrafında dönüp duruyor...bu kuşun teke düşmesine aylar var ama siz teke düşürmüşsünüz..artı kızgın kuş..uçmaz ki...

KUSUN MASALLAHI VAR COK DEPARLI UZUN GİDİYOR.1 DİREK KAC METRE ÖNCE ONUN HESABINI BILMEK LAZIM .ATMASI GEZMESI GUZEL KSUN SONUDA IYI OLUR İNŞALLAH GULE GULE BESLEYİN .

osman0606' Alıntı:
KUSUN MASALLAHI VAR COK DEPARLI UZUN GİDİYOR.1 DİREK KAC METRE ÖNCE ONUN HESABINI BILMEK LAZIM .ATMASI GEZMESI GUZEL KSUN SONUDA IYI OLUR İNŞALLAH GULE GULE BESLEYİN .
ALLAH razı olsun tşkler sağolunuz....

öncelikle emeğinize sağlık arkadaşlar
genel itibariyle (gelmesi çökmesi sesi deparı) güzel bir kuş, ancak olgun arkadaşımıza da kısmen katılıyorum çünkü kuşa uçuş sırasında alttan kuş göstermek birazda bu işin pembe hilesidir, normal uçumda kuş böyle alışırsa altan kuş görmeden sefere gelmeyebilir, doğru bir hareket değildir kuş eğitimi açısından, selamlar

oyuna yeni baslayan kuşa yerini yapsın diye pırıltı verilir ama yerini saglayana kadar yerini yaptıkdan sonra baslamış yani olmus kuşa oyuna gelsin diye pırıltı verilmemeli kuş kuşun üzerine gelir kus oyuna kendi gelmeli haline bırakılmalı pırıltı ile oyuna gelmesini saglamak genel de kuşu bozar çünkü çogu zaman oyuna gelen kuşu pırıltıyı gördügü an kendisi hedefe gelsin gelmesin pırıltı gördügü an oynar haline bırakılıp kendisinin gelmesini beklemek KENDİM ce daha makul diyorum emeklerinize saglık güle güle besleyiniz iyi kuş
saygılar

eyvlh abi...

Geri