DUMANLI BENEKLİ YAVRU YENİ BAŞLIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kırıkkaleli metin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
metin yıldız
Meslek
Polis
İlgi Alanı
Kediler
DUMANLI BENEKLİ YAVRU YENİ BAŞLIYOR

[dailymotion]xr4q36[/dailymotion]
[dailymotion]xr4q53[/dailymotion]
[dailymotion]xr4q6n[/dailymotion]
[dailymotion]xr4q8g[/dailymotion]
[dailymotion]xr4qaq[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/video/xr4q36 ... or_animals
http://www.dailymotion.com/video/xr4q53 ... or_animals
http://www.dailymotion.com/video/xr4q6n ... or_animals
http://www.dailymotion.com/video/xr4q8g ... or_animals
http://www.dailymotion.com/video/xr4qaq ... iy_animals

masallahmetın abı guzel kus olcak ısık var (: bu konuda gayet ıyısın resımler ve vıdeolar kusların kalıtesını zaten gosterıyor allah kazasız belasız ucumlar versın
saygılar
oguz ustundag

__BaDBoY__' Alıntı:
masallahmetın abı guzel kus olcak ısık var (: bu konuda gayet ıyısın resımler ve vıdeolar kusların kalıtesını zaten gosterıyor allah kazasız belasız ucumlar versın
saygılar
oguz ustundag
teşekkürler oguz kardeşim. elimiden geldiğikadarıyla bişeyler yapmaya çalışıyoruz. bu dönem siz değerli kardeşlerim arkadaşlarım abilerimi videoya doyuracam çok kuş var.

(: tesekkurler abı bızım basımıza kedı ve hastalık olayı geldı kalmadı ucan kusumuz barı sen paylas bız ızleyelımm (:

kardeş senin oynamayan kuşun yokmu.burada izlediğim en iyi kuşçulardan vede değerli arkadaşlardan birisin.seni tanımazsamda tahmin edebiliyorum.emeğine sağlık zevkle takip etmeye devam edeceğim.çanakkaleden selamlar kardeş

41 kere maşallah metin abi yine ekranlara kilitlendirdin milleti ne diyelim abi her daim başarın baki olsun, bu kuşlardan daha iyisini uçurman dileğiyle .....

Maşallah,verdiğiniz emeklere sağlık.İnşallah kuş dahada iyilerini yapar.Güle güle besleyin.Saygılar.

Maşallah Metin bey, verdiğiniz emek takdire şayan. Kuşlarınız da karşılığını fazlasıyla veriyor gördüğümüz kadarıyla. Güle güle besleyin.

çanakkale boğaz' Alıntı:
kardeş senin oynamayan kuşun yokmu.burada izlediğim en iyi kuşçulardan vede değerli arkadaşlardan birisin.seni tanımazsamda tahmin edebiliyorum.emeğine sağlık zevkle takip etmeye devam edeceğim.çanakkaleden selamlar kardeş
teşekkürederim kardeşim.
elimizden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyoruz.

hidalgoo' Alıntı:
41 kere maşallah metin abi yine ekranlara kilitlendirdin milleti ne diyelim abi her daim başarın baki olsun, bu kuşlardan daha iyisini uçurman dileğiyle .....
teşekkürler.daha iyileri siz kardeşlerimize layık.

zogoz' Alıntı:
Maşallah,verdiğiniz emeklere sağlık.İnşallah kuş dahada iyilerini yapar.Güle güle besleyin.Saygılar.
teşekkürler oguz kardeşim. buyavru çok daha iyyidi 4 gün önce limitini çok aştı 5,5 saat uçtu oynadı. hala hamlığını atamadı normalde çok begeniyorum buyavruyu. ilerleyen zamanlarda tekrar bi videosunu paylaşacam. siz değerli arkadaşlarda bana hak verirsiniz ozman.

huklas' Alıntı:
Maşallah Metin bey, verdiğiniz emek takdire şayan. Kuşlarınız da karşılığını fazlasıyla veriyor gördüğümüz kadarıyla. Güle güle besleyin.
teşekkürler. bi yerde bi emek varsa mutlaka karşılığı çıkar. bizlerde çogu şeyimizden feragat edip bu canlılara zaman ayırıyıoruz. sağolasunlar bizi mutsuz etmiyolar. vediğimiz emeğin karşılığını veriyolar.

S A MASALLAH METİN İŞTE BAZEN NE KADARDA İSTESEK KUSUN KEYFİNE MÜDAHALE EDEMİYORUZ YENİ BASLAYAN KUS SABAH BASKA AKSAM BASKA OLABİLİYOR CAHİLLİGİNİN VERDİGİ SEVKLE BÜTÜN ENEJİSİNİ OYUNDA KULLANMIS DİNLENMEK İÇİNDE UÇMUS DEMEKKİ BİTİRMİŞ KENDİNİ İÇİNDEKİNİ BİLİNÇSİZ AKTARMANIN SONUCU DİNLENMEYE İHTİYACI VAR SENDE DAHA İYİ BİLİRSİNKİ BUNDAN SONRA VEDE AKLI BASINA GELDİKCE DÜZENLİDE BİR UÇUMLA DENGEYE GELECEKDİR EMEKLERİNE SAGLIK DAHA DA GÜZEL OLUR İNSALLAH PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
S A MASALLAH METİN İŞTE BAZEN NE KADARDA İSTESEK KUSUN KEYFİNE MÜDAHALE EDEMİYORUZ YENİ BASLAYAN KUS SABAH BASKA AKSAM BASKA OLABİLİYOR CAHİLLİGİNİN VERDİGİ SEVKLE BÜTÜN ENEJİSİNİ OYUNDA KULLANMIS DİNLENMEK İÇİNDE UÇMUS DEMEKKİ BİTİRMİŞ KENDİNİ İÇİNDEKİNİ BİLİNÇSİZ AKTARMANIN SONUCU DİNLENMEYE İHTİYACI VAR SENDE DAHA İYİ BİLİRSİNKİ BUNDAN SONRA VEDE AKLI BASINA GELDİKCE DÜZENLİDE BİR UÇUMLA DENGEYE GELECEKDİR EMEKLERİNE SAGLIK DAHA DA GÜZEL OLUR İNSALLAH PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR
teşekkürler abi.
taze yavruda değil 6-7 aylık bir hayvan. ogün çok uçmasının teknedeni havanın güzel olmasıydı. güneşli kuru ve rüzgarsız bir hava vardı. hayvanlarada suç bulamıyorum. bu sene havalar çok karmaşık bir saaati birsaati turmuyo hayvanda ne yapsın. güzel bir ahva yakaladı yapayım yapacamı hesabı :)

dumanlı benekli çok güzel maşallah güle güle besle emeğine sağlık abi.

Selamun Aleyküm
Metin kardeş bu sene havaların bu kadar düzensiz ve bozuk gitmesine rahmen bu güzel kuşları uçurup bizlere izlettirdiğinden dolayı çok teşekkür ediyorum emeğine sağlık ALLAH CC kazasız belasız daha çok güzel kuşlar uçurmayı nasib etsin.

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Metin kardeş bu sene havaların bu kadar düzensiz ve bozuk gitmesine rahmen bu güzel kuşları uçurup bizlere izlettirdiğinden dolayı çok teşekkür ediyorum emeğine sağlık ALLAH CC kazasız belasız daha çok güzel kuşlar uçurmayı nasib etsin.
A.S MUSTAFA BEY
EVET BUSENE HAVALAR ÇOK DÜZENSİZ. 3 HAZIRA GİREN YAVRU HAVA ŞARTLARINDAN DOLAYI KAYBOLDU.
GÜNLÜK HAYVANLARA İDMAN VERME OLANAGIMIZ SIFIR. HAVANIN DÜZENSİZLİĞİNDEN. AMA YAPACAK BİŞEY YOK. HER ALDIĞIMIZ YAVRUYU HAVADA GÖRMEK İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ.
TEŞEKKÜREDERİM

öncelikle maşallah kardeşim ama artık şu antikaların videolarını koyda parmak ısıralım :):) allaha emanet ol... (:

serdar0999' Alıntı:
öncelikle maşallah kardeşim ama artık şu antikaların videolarını koyda parmak ısıralım :):) allaha emanet ol... (:
serdarım teşekkürler.
herşeyinbi sırası var havalar biraz daha düzelsin. daha 20 kuş daha var. onlar sona saklı.
seni belkiyoruz. nezaman izleyecez yavruları.

valla metinim, taklayı çeviren kayboluyor anlamadım gitti sanırım nazar var 10-15 güne davet ederim seni inşallah izler altında çayımızı içeriz allahın izniyle...

serdar0999' Alıntı:
valla metinim, taklayı çeviren kayboluyor anlamadım gitti sanırım nazar var 10-15 güne davet ederim seni inşallah izler altında çayımızı içeriz allahın izniyle...
HAYIRLISI İNŞALLAH. SERDAR.

HAVALAR DÜZENSİZ KUŞALR TÜYDE BU DÖNEMLERDE DİKKATLİ OLMAK LAZIM TAKLAYI ÇEVİRENİ YATIRMK DAHA MANTIKLI BENCE TÜYDEN SONRA RAHATÇA OYNATABİLİRSİN.

__BaDBoY__' Alıntı:
saygılar
oguz ustundag

Metin Kardeşim biz hala Atmacadan tırstırs korkuyoruz , ama Maşallah sen gözünü budaktan esirgemiyorsun , neticesi de oluyor . Keyfli sıhati kümesler dilerim .Dediğim gibi senin kuş uçurmamak gibi bir olayın yok Allah muhafaza etsin uçur bizde seyredelim böyle .. Başkada yaptığımız bişey yok zaten . selametle kardeşim .

Uçur hocam uçur...
Allah senden razı olsun..

Geri