DUMANLI ÇİFTİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
ARKADAŞLAR BUNLAR BENİM DUMANLI ÇİFTİM SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM RESİMLER KÖTÜ AMA .... İLERDE DAHA GÜZEL ŞEKİLDE EKLEYECEĞİM

......... SİNAN ÖZTEKİN ...........

Ekli dosyalar

• IMG0468A.webp
    IMG0468A.webp
    14.9 KB · Görüntüleme: 1,951
  • IMG0469A.webp
    IMG0469A.webp
    13 KB · Görüntüleme: 1,995
  • IMG0467A.webp
    IMG0467A.webp
    8.8 KB · Görüntüleme: 1,931
BİR KAÇ KARE DAHA....

Ekli dosyalar

• IMG0464A.webp
    IMG0464A.webp
    16.2 KB · Görüntüleme: 1,941
  • IMG0465A.webp
    IMG0465A.webp
    13 KB · Görüntüleme: 1,998
  • IMG0466A.jpg
    IMG0466A.jpg
    0 bayt · Görüntüleme: 1,878
DEVAMI...

Ekli dosyalar

• IMG0470A.webp
    IMG0470A.webp
    13.3 KB · Görüntüleme: 1,962
  • IMG0474A.webp
    IMG0474A.webp
    16.1 KB · Görüntüleme: 1,978
  • IMG0475A.webp
    IMG0475A.webp
    14.9 KB · Görüntüleme: 1,977
ŞİMDİLİK BU KADAR ARKADAŞLAR BÖYLE BİRKAÇ KARE PAYLAŞMAK İSTEDİM .... AYRICA KUŞLARIMIN OYUNLARI ÇOK GÜZEL....

Selamın aleyküm resim bulanıkta dursa kuşlar güzelliğini belli etmiş güzel günlerde beslemen ve uçurtman diliğemle buarada dişi MAŞALLAH dahada bi güzel durmuş sağlık vede esenlikler dilerim.

Aleykümselam
Yorumun için çok teşekkür ederim Abdullah abi... Dişiyi 20 senedir soyunu takip eden bi abimden aldım. Kuşları çok güzel.. İnşallah bu da yazın iyice açılsın, çok iyi olacak...

.......SİNAN ÖZTEKİN........

birkaç kare daha..

Ekli dosyalar

• Görüntü091.webp
    Görüntü091.webp
    268.9 KB · Görüntüleme: 2,016
  • Görüntü093.webp
    Görüntü093.webp
    188 KB · Görüntüleme: 1,992
  • Görüntü094.webp
    Görüntü094.webp
    241 KB · Görüntüleme: 2,000
Maşallah kardeşim kuşlar güzel dediğin gibi resimler biraz daha net olsa çok daha iyi olacakmış güle güle besle.

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim Fatih abicim... Kısmet olursa önümüzdeki hafta fotoğraf makinesiyle adam gibi çekeceğim kuşların resimlerini...

........SİNAN ÖZTEKİN..........

Çok güzel kardeşim tüyü kadar ömrü olur inşallah hayrını görürsün vede bol yavrulu sezonlar dilerim.

hrn10' Alıntı:
Çok güzel kardeşim tüyü kadar ömrü olur inşallah hayrını görürsün vede bol yavrulu sezonlar dilerim.

Eyvallah çok saol. Resimler güzel değil ama... Herkese bol yavrulu sezonlar....

..........SİNAN ÖZTEKİN............

sinan kardeşim kuşların maşallahı var gülegüle besle .m saim akyol

Fotolar puslu gözükmesine rasğmen , iyi oyun kuşu izlenimi veriyorlar .. maşallah .. selamlarŞEREF

saimusta' Alıntı:
sinan kardeşim kuşların maşallahı var gülegüle besle .m saim akyol

Yorumun için çok teşekkür ederim Saim abim... Allah kat kat iyilerini sizlere nasip etsin...

.......SİNAN ÖZTEKİN.........

şeref' Alıntı:
Fotolar puslu gözükmesine rasğmen , iyi oyun kuşu izlenimi veriyorlar .. maşallah .. selamlarŞEREF

Teşekkür ederim Şeref abim. Senin gibi bi ustamın kuşlarımı beğenmesi beni mutlu etti.. Allah kat kat iyilerini sizlere nasip etsin...

........SİNAN ÖZTEKİN...........

blueye' Alıntı:
güzel kuşlar allah uzun ömür versin

Beğendiğine sevindim Tezcan abi... Allah kat kat iyilerini sizlere nasip etsin... Bol yavrulu sezonlar...

polllat' Alıntı:
şeref' Alıntı:

Teşekkür ederim Şeref abim. Senin gibi bi ustamın kuşlarımı beğenmesi beni mutlu etti.. Allah kat kat iyilerini sizlere nasip etsin...

Estafurulllah biz usta falan olamadık henüz '' Ustalık bana kadar düşmemiştir bu camiada umarım''acizane beğenimi belierrtim .. selamlarŞEREF

Ayrıca iyi kuşu kimin kapısında tuttuğu, kimin uçuracağı hiç belli olmaz ..Bu biraz da kısmet işidir, öyle çoğu zaman ustalara falan da nasip olmaya bilir ..
KIsmeti olana nasip olur bazende iyi kuşa sahip olmak .. selamlarŞEREF

Aleykümselam

Saol. Beğendiğine sevindim. Kat kat iyisi sende olur inşallah......

.........SİNAN ÖZTEKİN...........

Güzel kuşlar tüyü kadar hayrını gör inşallah. En sevdiğim renkler arasındadır bir kuşta gri renk varsa ölüsü bile takla atar :heyo:

Geri