DUMANLI ÇOK HALSİZ UÇAMİYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şşahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

şşahin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
şeref şahin
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
SELAM arkadaşlar ben de bir dumalı guvercin var fakat çok halsız hem az da olsa yiye biliryor hiç uçamıyor bu aralar çok hafifleşti ben balık yağı verdim kendine gelmesi için hiç etki olmadi ne yapmam lazım tavsiye ettiğiniz ilaç tedavisi var mi ? yardim ederseniz sevinirm şimdiden teşekkür ederim. SELAMLAR

benimde arapta aynı sorun vardı kanat sesi bile kalmamıştı kuşta tetra verdim ve kuş hiç yem yemiyordu kuşu zorla 1 hafta boyunca doyurdum şimdi kendine yavaş yavaş geliyor ama tam anlamıyla düzelmş değil ama ilaçtan önce sana tavsiyem kuşu aç bırakma zaten hasta yemek yemeyerek iyice halsiz düşüyor ondan zorla da olsa besle kuşu

kardeşim tetra dedigin... nedir anlamadım bilgin için teşekkür ederim benim guvercin birazda hafifleşmiş sanki sende de varmiydi aynı durum

selamun aleykum arkadaşlar aynı hastalık uc gundur bende de var ıkı guvercın kuruyo sankı yem yemeye calışıyorlar ama gıttıkce zayıflayı puruşmaya başladılar acaba gercekten etkılı bır ılac varmı bu hastalık ıcın araştırıyom bulursam haber edecem saygılar

ben de ki guvercin ALLAH ın rahmetine kavuşmustur kurtulamadı okadar elim le yem verdim besledim balık yagı vs verdim yine olmadi mekanı cennet olsun

bundan sonraki hastalıklara daha fazla hazırlıklı olabilmek adına ; bilgilerimizi GÜVERCİN HASTALIKLARI bölümünü okuyarak artırabiliriz.güvercinlerimizin hastalık teşhislerinde; ağız içi,kaka renk ve koku,ayak sıcaklığı ...yol göstericidir.HASTALIKSIZ GÜNLER .

Re:kuşum tip ve ala

slm arkadaşlar kuşlarımı yeni aldım ve biri dişi biri erkek ve bunlar 2 gündür bugday veriyorum yemiyorlar bunun için neyap malıyım yardım eder seniz sevinirim ii günler

selam arkadaşım benim daha önce karapalım aynı kurumaya başladı ben ona bir diş sarımsak verdim ondan sonrada vitamin takviyesi yaptım ama kuş şu an düzeldi fakat boyun dönmesi yaptı bir tanede dumanlı ana kuşum aynı şekil yememeye başladı daha önce bir arkadaş yeşil bir hap verdi onu kullanıyorum bilmiyorum ne olacak

Geri