dumanlı dağlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iulusoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

iulusoy

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismetullah tabure
Meslek
pazarlamacı
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
duman duman olmuşlar....

Masallah kuslarin hepside cok güzel, fakat bozdumanli bambaska duruyor, disi herhalde. Selamlar Kenan

teşekkürler evet boz dumalı dişi

Re: dumanlı dağlar3

kuşların oyunları hakkındada bilgi verirseniz daha yararlı olur.sadece fotoğraflara bakarak yorum yapmak yanlış olur diye düşünüyorum ulusoy bey...

Re: dumanlı dağlar2

şmpyn dişi demişsiniz hangi branşta şmpyn bu kuş ulusoy bey.?

Sayın Ali07 bey,
Bu kuşlar ala karga türüdür , uçumsuz ve oyunsuzdur.
Şampiyon dişi ise tilki ile peynir yeme yarışmasında birinci gelmiştir.
Bilgilerinizeeeee

Güzel kuşlar sağlık ve sıhhat içinde, huzurlu bir şekilde bu hobiyi sürdürmenizi dilerim Ankaradan selamlar

iulusoy' Alıntı:
Sayın Ali07 bey,
Bilgilerinizeeeee

teşekkür ederim ulusoy bey yorumlarınız için.çok aydınlattınız beni güle güle uçurun...

maşallah kuşlar bir harika yanardöner başka bir geldi gözüme :tamam: sağlıcakla güle güle besleyin :slm:

ewet aydınlanmışınız bakıyorumda ışıl ışıl olmuşunuz)))

ali07' Alıntı:
iulusoy' Alıntı:
Sayın Ali07 bey,
Bilgilerinizeeeee

teşekkür ederim ulusoy bey yorumlarınız için.çok aydınlattınız beni güle güle uçurun...[/quote

Kuşlarınızın resimleri gayet güzel maşallah sağlıkla bakın ..
Ancak sanıyorum biraz gereksiz Latifeli bir cevap olmuş bu cevabınız ..
Kuşlarınızın resimlerine beğeni ile cevap verenler olabileceği gibi ,beğen meyen yada birtakım eleştirileri olanlarda olabilir.. Bunun yanında, oyunları nasıl - şu kuşun özelliği nedir- gibi sorularda mutlaka olabilecektir ..
Burada bazı paylaşımlarda bulunurkenki amacımız iyi vakit geçirmek, fikir alışverişinde bulunmak , elimizdeki, bize ait olanı buradan tüm dostlarımıza sunmak ..
En iyi kuşu- yada en kötü kuşları -yada kuşcuları bulmak ortaya çıkarmak onları onurlandırmak veyahut rencide etmek gibi bir niyetimiz gayemiz asla yok .
Üsluplu ve anlayışlı bir yöntem benimsemek çokdaha faydalı olur . ..
Dostane bir ortam içindeyiz tadını çıkarmaya özen göstersek eminim çok daha keyifli olur diye düşünüyorum .. Sitemizin( Biz sıradan üyelerin, keyif alarak takip etmek için çaba harcayan insanların ) genel olarak karşılıllı diyaloğa ve alçak gönüllülüğe ihtiyacı var ..
Bir diğerini alaşağı etmeye yönelik gibi algılana bilecek diyalaklar keyfimizi kaçıracağı gibi ilgili konu başlıklarınıda daha başkaca noktalara doğru çekmektedir .. Daha özenli olmanızı öneririm .. selamlarŞEREF

Şeref Bey,
Uyarılarınız ve önerileriniz yerinde ve olumlu ancak ali07 bey arkadaşımız olup yazdıklarımız şaka mahiyettedir.
Aksi takdirde herhangi birine kırıcı bir şeyler yazmak tabiki bizlere yakışmaz.
Şunuda bilmenizi isterizki bu sitenin eğlenceli , bilgilendirici , seviyeli ve etkin bir site olduğunu bilmekte ve takdir etmekteyiz Selamlar ve iyi günler
iulusoy

ulusoy abim yıllardır ailecek görüştüğümüz değerli dostumuzdur.karşılıklı yazışmalarımızda sadece kendi aramızda olup şaka tarzında yazışmalarımızdır.abimizin kuşçuluk camiasında kendi bölgemizde ayrı bir yeri vardır,ve uzun yıllardırda beslediği uçurduğu kuşlarıyla manavgat ta bilinen bir abimizdir.yani kısacası
SORUN YOK...
p.s:yanlış anlaşılmaların önüne geçilmesi açısından yazma gereği duydum.
saygılarımla

selamun aleyküm abeyy,maşallah olayı aşmışın artık sen abi.allah nazardan saklasın kuşlarını güle güle besle abicim.saygılarrr...

iulusoy' Alıntı:
Şeref Bey,
Uyarılarınız ve önerileriniz yerinde ve olumlu ancak ali07 bey arkadaşımız olup yazdıklarımız şaka mahiyettedir.
Aksi takdirde herhangi birine kırıcı bir şeyler yazmak tabiki bizlere yakışmaz.
Şunuda bilmenizi isterizki bu sitenin eğlenceli , bilgilendirici , seviyeli ve etkin bir site olduğunu bilmekte ve takdir etmekteyiz Selamlar ve iyi günler
iulusoy
Selamlar benimde sizleri kırmak yada üzmek gibi bir niyetim yok ,::)) ancak dışarıdan bakılınca belki biraz farklı algınanıyor , taktir edersinizki sadece iki üye arasında latifeli diyaloklar yaşandığını anlama şansımzı az .. Konunun böyle olması sevindirici öte yandanda , ...
Keyifli paylaşımlar dilerim ::)) selamlarŞEREF

Geri