Dumanlı Dişi (Gök Benekli Perçemli Erkeğin Kızı) 2 Yaşında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhancesur71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
www.sendeyim.com
Ad Soyad
orhan cesur
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
Gök benekli perçemli erkeğin Ala dişi ile çıkan yavrusu.
Kuş 2 yaşında ve kırıkkale'de uçtu...

[dailymotion]video/xetqjj_dumanly-diyi-gok-benekli-percemli-e_animals[/dailymotion]

vallahi kuş söylenecek söz bırakmamış..maaşallah..

maşşalh çok güzel kuş güle güle uçurun abi.

Maşallah maşllah nereye gidiyor o kuş , Allah zevkle uçurmak nasip etsin .. selamlarŞEREF

İnternet ortamında izlediğim en güzel kuşlardan birisi Maşallah böyle uzun fişek görmedim

Aynı kamera ile kuşun yerden kalkışını 7-8 seferini ve inişini çekseniz,tadına doyum olmaz videolardan birini izlemiş oluruz..
bu videolara bakarak kuş hakkında yorum yapamayız ama kuşun seferi çok uzun. maşallahı var güle güle besleyin..

Herkese slm.

Yorum yapan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

Bu video kırıkkalede çekilmişti. Şimdi kuşu istanbulda uçuruyorum. Tüğden çıkmasını bekliyorum.
İstanbuldaki uçum şekli kırıkkalekinden çok daha güzel. Gezmezi ve uzaklardan atlaması çok farklı nasip olursa videolarını (kuşların içinden kalkma, seferleri ve inişini) sizlerle paylaşırım.

Canlı izlemek isteyen olursada mesaj atabilir.

Herkese güzel bir gün dilerim...

s.a sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşım. saygılar.

ya kardeş yanlış anlama da acaba bu kalkış mı sefer mi ? onu tam anlayamadım ben...
yani herhangisi olursa olsun kusursuz da merak ettim sadece

MAŞALLAH EMEGİNE SAGLIK ORHAN KARDEŞİM EKE DE OLDUGUNU SÖYLÜYORSUN DAHA DA GÜZEL OLUR İNŞALLAH GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ
SAYGILAR

smmalidemir' Alıntı:
ya kardeş yanlış anlama da acaba bu kalkış mı sefer mi ? onu tam anlayamadım ben...
yani herhangisi olursa olsun kusursuz da merak ettim sadece

Slm. Yanlış anlayacak bir şey yok.
İzlerken sesini biraz açarsan konuşmaları duyabirlisin. İnmeye gelmeden önceki seferi.

Teşekkürler.

kuscu_marik' Alıntı:
MAŞALLAH EMEGİNE SAGLIK ORHAN KARDEŞİM EKE DE OLDUGUNU SÖYLÜYORSUN DAHA DA GÜZEL OLUR İNŞALLAH GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ
SAYGILAR

Çok teşekkür ederim. Sağolun.

Artık kendisine sıra gelir mi bilmem ama Dumanı dişinin;

Kendisin 2 tane,
Aynı anadan babadan 3 kardeşi,
Ebesinden 2 tane,
Ebesinin babasından 2 tane,
Amcasından 2 tane,

uçmaya hazır yavrular var nasip olursa uçurup hep beraber göreceğiz.

Yakında yeni videolarıda göreceğiz hep baraber.

Herkese sağlıklı huzur dolu ve bol güvercin uçurmalı günler dilerim..

s.a masallah cok güzel kus baya uzun gidiyor allah nazarlardan saklasin

maşallah tek sefer seyretmek pek tat vermiyo ama ginede kuşun seferi harika. kameramana eksi poan ( cekim az lıgından) :) emege herzaman saygı

en az 4 5 seferını ceksenız daha guzel yorum yapma ımkanımız olurdu.. tek seferden tam yorum yapmak yanlıs olur gule gule besleyın

orhan hocam merhaba
bu gök benekli perçemli erkeği çok merak ettim maşallah neye vursanız altından gelen oynamış eğer fotoğrafı varsa paylaşır mısınız

Merhaba arkadaşlar.

Yorumlarınız için teşekkür ederim sağolun.

ADALI KOSTA' Alıntı:
maşallah tek sefer seyretmek pek tat vermiyo ama ginede kuşun seferi harika. kameramana eksi poan ( cekim az lıgından) :) emege herzaman saygı

Teşekkürler.Tek sefer tat vermiyor demişsin de forumda yazdıklarımı ve koyduğum videoları incelemişiz olsaydınız keşke Başka seferlerinizde görürdünüz.Aşağıdaki videodan bakabilirsiniz.

taklaci-guvercin-videolari/dumanli-percemli-disi-t12542.html

Tek sefer tat vermezse 3 seferini daha izle inş. tatlandırabiliriz. :):) Yok gene tatlanmazsa bakkaldan Sormuk şekeri alırsın :):) Yok gene tatlanmazsa acil bir doktora görün :):):)

osman0606' Alıntı:
en az 4 5 seferını ceksenız daha guzel yorum yapma ımkanımız olurdu.. tek seferden tam yorum yapmak yanlıs olur gule gule besleyın

Teşekkürler. Sizde burdan izleyin taklaci-guvercin-videolari/dumanli-percemli-disi-t12542.html

veli 1970' Alıntı:
MAŞALLAH SATLIKMI

Teşekkürler Satılık Değil.

maskeler' Alıntı:
orhan hocam merhaba
bu gök benekli perçemli erkeği çok merak ettim maşallah neye vursanız altından gelen oynamış eğer fotoğrafı varsa paylaşır mısınız

Merhaba gerçek manada forum takipçisi olduğunuz belli tebrik ediyorum sizi TEŞEKKÜRLER
Nasip olursa yeni sitemde kuşlarımın fotoğraflarınıda paylaşacağım.

orhancesur71' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.

Yorumlarınız için teşekkür ederim sağolun.

ADALI KOSTA' Alıntı:

Teşekkürler.Tek sefer tat vermiyor demişsin de forumda yazdıklarımı ve koyduğum videoları incelemişiz olsaydınız keşke Başka seferlerinizde görürdünüz.Aşağıdaki videodan bakabilirsiniz.

taklaci-guvercin-videolari/dumanli-percemli-disi-t12542.html

Tek sefer tat vermezse 3 seferini daha izle inş. tatlandırabiliriz. :):) Yok gene tatlanmazsa bakkaldan Sormuk şekeri alırsın :):) Yok gene tatlanmazsa acil bir doktora görün :):):)

selam bu verdigin link teki kuş aynı kuşmu? şayet aynı kuş ise ben bakala ugramadan doru doktora gidim :))) saygılar emege saygı .

Geri