dumanlı eke dişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan relaxby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

relaxby

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
can mutlu
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Canım kardeşim belki benim bilgisayar dandik olduğun dan kuşun resmini göremedim güle güle besle diyeyim sana selamlar.

MAŞALLAH BU KUŞ ÇEVREMDEKİLERE ATLATMAK İSTEYİPTE ANLATAMADIĞIM ŞEKİLDE BİR KUŞ İŞTE BUDUR DİŞİ KUŞUN ÖZELLİĞİ BOL TAKLA YÜKSEKTEN UÇMASI AMA HERKES YARIŞLARA KATILAN YETİŞTİRİCİLER VE DERNEK BAŞKANLARI ÜYELER DAHİL OLMAK ÜZERE AYNI HATAYI YAPIYORLAR ERKEK KUŞLA DİŞİ KUŞU AYNI KEFEYE KOYUYORLAR BU VİDEOSUNU İZLETTİĞİN KUŞ YARIŞLARA GİRSE ÇOK DÜŞÜK PUAN VERİRLER NEDENİ 3 METRENİN ALTINDA OYNAMADIĞI İÇİN EMEĞİNE SAĞLIK BÖYLE KUŞLARI GÖRDÜKÇE MUTLU OLUYORUM GÜLE GÜLE BESLE

Maşaallah, kazasız belasız uçumlar nasip eylesin rabbim. Bol taklalı uzun ve dimdik giden bir kuş, çekimi yapan kuşu direk alttan yakalamış, böylece kuşun çıkış açısınıda net görüyoruz.
Bana göre tek eksi tarafı fişeğini bitirdikten sonra kuşun kanat çalıştırmayı bırakıp havada süzülmesi, bu hareketi fişek bitiminde kuşların %90ı yapar zaten , kendini dinlendiriyor hayvan. Ancak fişeğin bitiminde kendini koyvermeyipte kanat çalıştırarak uçuma devam eden kuş tadından yenmez.
Güle güle besleyin.

Kardeşim güle güle besle, Allah tan dileğim şudur ki Her kesin en kötü kuşu inşallah böyle olur. 10 üzerinde 9,5 u var bence, 0,5 ide sesi, (sesini iyi duyamadım:)))). İyi akşamlar.

beğenip yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum kuş 3 metrenin altına inmemesi 1 aydır yatıyordu bu süre zarfında yumurta yavru gördü 3. gün idmanındaki yakayalabildiğim seferleridir normalde 1.5 2 metreye kadar iniyor kuşun ses olayına gelince normalde yumuşak kus fakat fışkırmaya başladığında sesli şamatalı oluyor
herkese iyi günler allah herkese gönlünce kuş uçurmayı nasip etsin

Geri