Dumanlı Kırkanat Dişi (Eke- Oyun Videosu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogan18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

dogan18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Doğan
Meslek
Özel Sektör
İlgi Alanı
Kediler
Yine kendi kuşlarımızdan birtanesinini videosunu çekmeye çalıştık..
Zaman problmei sebebi ile kuşu 30-35 derece sıcakta uçurmak zorunda kaldık.Ayrıca eşinden 3 gün önce ayırdık.Bu sebelerden dolayı performansı biraz düştü.Özellikle fişeklerinde eğilme ve inerken az takla atarak indi.

Bu kuş, daha önce videosunu eklediğimiz (GÖK AYNALI DİŞİ)nin babasının kardeşinin yavrusu.(amca kızları)
en önemli özellikleri uzun gitmesi.
Videoyu güzel diye eklemedim,bizim uçurduğumuz kuşlar iyisi ,kötüsü ile bunlar. Kuru kalabalık LAF etmektense, görüntülerini eklemeyi tercih ettik.
Hepinize iyi seyirler diliyorum.

[dailymotion]/xe86lg[/dailymotion]

(Amca kızı)Gök aynalının videosu:

[dailymotion]/xaw7vb[/dailymotion]

Sayın Doğan abicim kuşlarınız gerçekten güzel kuşlar güle güle besleyin

Senin güzel bir sözün ben icraata bakarım millet video koyamıyor.

Yasin18' Alıntı:
Sayın Doğan abicim kuşlarınız gerçekten güzel kuşlar güle güle besleyin

Senin güzel bir sözün ben icraata bakarım millet video koyamıyor.

Yukarıdada dediğim gibi yasin ciğim, hiçbir üstada lafım yok ama, benim için önemli olan ,kuşun havada ne yaptığıdır. Bizim kümesimizin kuşları bunlar, çapımız bu,kimisi beğenir,kimisi beğenmez.
dumanlı dişi ye dikkat edesen oyunu,atışı ve uzun gitmesi gök aynalıya çok benziyor.
sevgiler

ulucinar' Alıntı:
çok güzel oyun uçuş süresi ne kadar peki

Teşekkür ederim Ahmet kardeşim,daha iyilerini sen uçurursun inşallah.
Bu kuş yaklaşık 1 saat 40 dakika kadar uçuyor. 18-20 sefer çıkarıyor. Kışın 2 saati biraz geçkin uçuyor ve 25 in üzerinde seferi oluyor.
İnşallah bu kış yeni HD video ile tekrar çekeceğim.
sevgiler

selamün aleykün doğan abi diycek bişey yok herşey ortada
sen dünkü kuşcu değilsin ben kendi şahsIma senin kuşlarını çok beğeniyorum hepsinin tüyü kadarhayrını gör abi başarılarının dewamını diliyorum saygılar Sadık BAYAR..

gebzeli60' Alıntı:
selamün aleykün doğan abi diycek bişey yok herşey ortada
sen dünkü kuşcu değilsin ben kendi şahsIma senin kuşlarını çok beğeniyorum hepsinin tüyü kadarhayrını gör abi başarılarının dewamını diliyorum saygılar Sadık BAYAR..

Teşekkür ederim Sadık kardeşim,
Senin kuşlarınında çok iyi olduğunu biliyorum.sende güle güle uçur. en kısa zamanda birkaç videoda senden bekliyorum.
sevgiler selamlar

saolasın abi kuş varda ne ucurmaya vakıt var ne de ilgilenmeye dukkan elimi ayağımı baglıyor abi şuan hazırlıyorum 2 yavru 1 eke bakalım nasip olursa koyarım videolarını ankaraya selamlar saygılar doğan abi..

İnşallah kazasız belasız 3 kuşun oyununu çeker,buraya eklersin sadık kardeşim.
gebzeye selamlar sevgiler

inşallah abi 2 haftaya hazır olur bitanesi bi aksilik çıkmazsa koyucam ankaraya selamlar saygılar..

selam doğan abi kuşu çetik videoya ama çok uzun oldu ekleyemiyoruz 2.5 saat kaldı hawada 70 in üzerinde seferi var ama eklenmiyor video :(( :hayir:

Öncelikle Maşallah Allah nazardan saklasın Sadık kardeşim.

videoyu rapıdshare.com adresine yükle ve bana linkini ver. ben indirir gerekli video düzenlemelerini yapar siteye eklerim..

Düzenleme derken: gereksiz olan bölümleri aradan kesip sadece sefere gelişini ve oyununu bırakırız. fişekden düzledikten sonrasınında çok azını alırız.. 2.5 saati 15-20 dakikaya indiririz.
Güzel bir video olacağından emimim.
sevgiler selamlar

Not: Ulead Video Studio 10 Programını internetden indir.Zaman buldukça videoyu nasıl düzenleme yapacağını anlatırım.

tamam abi hemen hazırlıyorum teşşekürler..

SLM BENDE COK BEGENDIM MASALLAHI VAR KUSLARIN GÜLE GÜLE UCURUN.HER BIRI BIR BIRINDEN ÜSTÜN OYNUYOR HELAL OLSUN KUSADA ONA EMEK VERIP YETISTIRENEDE.
:heyo:
SAYGILARIMLA

Daha iyilerini sizin uçurmanızı gönülden diliyorum çağlayan bey..
selamlar sevgiler

TSKLER DOGAN BEY INS BIR GÜN ALLAHIN IZNIYLE BANADA KISMET OLUR BÖYLE GÜZEL KUSLAR UCURMAK.

SAYGILARIMLA,HOSCA KALIN

CAGLAYAN

çok güzel kuşlar ilk video daki kuş birşeye yaramaz da ikinci video daki 2009 da çekilen kuşun sonu ne oldu merak ettim diye sordum halen aynı görevini yapıyomu kuş eğer öyleyse artık sadece bunun videosunu koy nurullah bey saygılar.

cenker45' Alıntı:
çok güzel kuşlar ilk video daki kuş birşeye yaramaz da ikinci video daki 2009 da çekilen kuşun sonu ne oldu merak ettim diye sordum halen aynı görevini yapıyomu kuş eğer öyleyse artık sadece bunun videosunu koy nurullah bey saygılar.

Birinci videodaki kuş ile ikinci videodaki kuşların babaları kardeş,birbirine benzeyen çok yönleri var. Ama birebir aynısı olmuyor pek tabiki.Birinci videodaki kuşu serin havada ve düzenli uçurduğumuzda 12-13 takla ile çok uzun gidiyor.
Anlayacağınız işe yarar bir kuş..
İkinci videodaki kuşumuzu bir arkadaşımıza vermiştik,halen aynı oyununu yapıyor..
Yavrusunun videosunu yakında ekleyeceğim.
saygılar

S.A İKİ KUŞUNUZU DA SEYRETTİM GERÇEKTEN UZUN OYNUYORLAR MAAŞALLAH .AMA BİNANIN ORDA UÇAN KUŞUNUZ DAHA GÜZEL .SELAMLAR.

furki' Alıntı:
S.A İKİ KUŞUNUZU DA SEYRETTİM GERÇEKTEN UZUN OYNUYORLAR MAAŞALLAH .AMA BİNANIN ORDA UÇAN KUŞUNUZ DAHA GÜZEL .SELAMLAR.

Teşekkür ederim atilla kardeşim.daha iyilerini sen uçurursun inşallah.
Sana katılıyorum,Binanın yanında oynayanın seferleri çok daha düzgün.

uçusu oyunu muhakkaki güzeldir fakat oyuna çok yukardan girdiğini düşünüyorum.tuyu kadar keyif nasip etsin

abii kuşun maşallahı var güle güle besle bu eski dumanlı kırkanatlarının soyundanmı saygılar

Evet Mustafa kardeşim.. Bizim uçurduğumuz kuşların tamamına yakını eski dumanlı kırkanat soyundan.Hepsinde mutlaka o kandan vardır.
sevgiler

Geri