Dumanlı Perçemlinin Atlaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhancesur71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
www.sendeyim.com
Ad Soyad
orhan cesur
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KM6r4ZpzlGQ[/youtube]

Merhaba arkadaşlar.

Dumanlı dişinin atlama videosu dün (13.04.2011) tarihinde çekildi. Sadece kuşun atlamasından bir bölüm paylaşmak istedim.İlerleyen zamanlarda çok daha uzun ve profesyonel video çekimleri olacaktır.

http://www.guvercinsevgisi.com

kardes kusun güzelmis hayrını gör umarım ilerde daha ıyı olur saygılar

kuşda güzel videoda hayrını gör ;)

güzel yetiştirmişsiniz kuşu tbrkler, tüyü kadar ömrü olmasını dilerim.

Orhan bey siz bu işi çözmüşsünüz. Kuşta atış güzel ,güle güle besleyin. Orhan bey videoya birden fazla seferin çekimi yapılırsa kuşun özellikleri daha iyi ortaya çıkar ve bizler içinde keyifli seyir olur. Devamını bekleriz. Saygılar..

orik yine konuşturmuşsun :) Maşallah

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Kuş haftalardır uçmuyor ve istem dışı kalmıştır. Sace kuş oyuna geliş yerini (ağacın arkasından geliyordu) değiştirdiği için böyle bir videoyu paylaşmak istedim.Eski videosunu izleyenler bilir.

htamer5' Alıntı:
Orhan bey siz bu işi çözmüşsünüz. Kuşta atış güzel ,güle güle besleyin. Orhan bey videoya birden fazla seferin çekimi yapılırsa kuşun özellikleri daha iyi ortaya çıkar ve bizler içinde keyifli seyir olur. Devamını bekleriz. Saygılar..

Burdan Kuşun iki farklı şehirdeki videolarını izleyebilirsiniz.

taklaci-guvercin-videolari/dumanli-percemli-disi-t12542.html

taklaci-guvercin-videolari/dumanli-disi-gok-benekli-percemli-erkegin-kizi-2-yasinda-t11386.html

slm orhan kardeş az cok senle yazıştık iyi bi insansın kuşlarında güzel görünüyor ama burdan sana tek bişi diyeyim kuşuna güveniyosan kuşun ucuşundan konuşunakadar cekeceksin dogrusu benim fikrim bu nebilsin izliyen senin kuşun 15 seferinden 3 tanesini vböyle cıkarıyor yanlış anlama ben burda bildiyimi yazıyorum yanlışım varsa düzelt yanlış yazmak istemem acıkca kuşun en az aynı gün ve zamanda 10 başını görürsem ben anca ozaman tatmin olurum konuşu dahilinde ama kuş larına güvenmiyosanda acık acık de anlatıgım videoyu cek kendini de ıspatla kuşunuda 3.4 başla insanları yanıltma bence umarım agır olmadı yazdıklarım kusurum olduysada afola bu sadece benim fikrim saygılarımla esenkalın

ramazan batman' Alıntı:
slm orhan kardeş az cok senle yazıştık iyi bi insansın kuşlarında güzel görünüyor ama burdan sana tek bişi diyeyim kuşuna güveniyosan kuşun ucuşundan konuşunakadar cekeceksin dogrusu benim fikrim bu nebilsin izliyen senin kuşun 15 seferinden 3 tanesini vböyle cıkarıyor yanlış anlama ben burda bildiyimi yazıyorum yanlışım varsa düzelt yanlış yazmak istemem acıkca kuşun en az aynı gün ve zamanda 10 başını görürsem ben anca ozaman tatmin olurum konuşu dahilinde ama kuş larına güvenmiyosanda acık acık de anlatıgım videoyu cek kendini de ıspatla kuşunuda 3.4 başla insanları yanıltma bence umarım agır olmadı yazdıklarım kusurum olduysada afola bu sadece benim fikrim saygılarımla esenkalın

A.s.

Teşekkür ederim.................

S A ORHAN KARDESİM GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ MASALLAH

Hey maşalah !! arkadaşlar ne güzel paylaşımlar bunlar , :) emeğinize elinize sağlık .. Alllah bozmasın .. selamlarŞEREF

S.A. Orhan hocam;

Maşallah, kuşun atışı müthiş.
Ama, güvercin videoculuğuna getirmiş olduğun yenilik, bence daha da dikkate değer.
Canlı gözle dahi göremediğimiz hareketleri, bu videolarla daha iyi göreceğiz inş.
Bu yıl sana daha çok iş düşüyor.
Bizleri bu güzelliklerden mahrum bırakmazsın umarım. :)
Selamlar.

Şenol

yunus81' Alıntı:
S.A. Orhan hocam;

Ama, güvercin videoculuğuna getirmiş olduğun yenilik, bence daha da dikkate değer.
Canlı gözle dahi göremediğimiz hareketleri, bu videolarla daha iyi göreceğiz inş.
Selamlar.

Şenol

Kardeşime aynen katılıyor ve üstüne basarak söylüyorum Güvercin videoculuğun çok iyi bu sayın büyüklerimizn yaptığı değişik illerdeki yarışma ve organizasyonlarda uçan şampiyon kuşlarında böyle videolarını izlesek yok mu bu insanların bu imkanı ?

kuscu_marik' Alıntı:
S A ORHAN KARDESİM GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ MASALLAH

A.s. Teşekkür ederim. Sağolun.

şeref' Alıntı:
Hey maşalah !! arkadaşlar ne güzel paylaşımlar bunlar , :) emeğinize elinize sağlık .. Alllah bozmasın .. selamlarŞEREF

Teşekkür ederim. Sağolun.Aminnn

yunus81' Alıntı:
S.A. Orhan hocam;

Selamlar.

Şenol
A.s. Şenol hocam. Teşekkür ederim. Sağolun.
Benim de amacım zaten buydu. Kuşun özelliği ön plana çıkarmak istedim. Yoksa zaten aynı kuşun bu forumda farklı videoları var.Benim göstermek istediğim kuşun oyuna gelişi yada gidişi değil.

Burda bizim (kameraman BİLAL arkadaşım ve ben) yapmak istediğimiz Güvercin Videolarına yeni bir boyut kazandırmak içindir.BELGESEL tarzında video çekimleri yapmak, canlı gözle göremediğimiz özellikleri ağır çekim ve yakınlaştırarak izletmekdir.

Biz aynı gün 50'ye yakın video çektik.Hemen hemen uçan her kuşu çektik.Havalar iyi olduğu sürece her gün çekimlere devam edeceğiz.Her bir kuş için ilk çektiğimiz videodan son video ya kadar, kuşun ne kadar ilerleme kaydettiğini tek bir video da görme şansı bulacağız. TABİKİ ALLAH NASİP EDERSE...

Hiç bir zaman kendimi birilerine kanıtlamak ve kuş yarıştırmak gibi bir derdim olmadı, olmayacakta...
Yarıştıran arkadaşlara başarılar dilerim....

thundereblue' Alıntı:
yunus81' Alıntı:
S.A. Orhan hocam;

Selamlar.

Şenol

Kardeşime aynen katılıyor ve üstüne basarak söylüyorum Güvercin videoculuğun çok iyi bu sayın büyüklerimizn yaptığı değişik illerdeki yarışma ve organizasyonlarda uçan şampiyon kuşlarında böyle videolarını izlesek yok mu bu insanların bu imkanı ?

İMKAN YOKSA; YARIŞMA VE ORGANİZASYON YAPMANINDA BİR ANLAMI YOKTUR...Benim duyduğum geçen sene Gemide organizasyon yaptılar.Gemi kiralayan; bir kameraman ve bu işten anlayan birini bulamaz mı? ...

Orhan bey pilanlarınız çok güzel , tam aklımdan geçiyordu videonuzu izlerken son yazdığınızı okuyununca düşüncelerimi okumuş dedim kendi kendime :) ileride mutlaka bu tarz videolarınızı yine bizimle paylaşacağnızı umuyorum .. selamlarŞEREF

orhan bey bende tebrik ediyorum böyle güzel bir video paylaşımında bulundugnuz dan dolayı kuşnunuzda çok güzel geliyor... tüy başına hayırını gör. size bir sorum olacakdı bu kuş bu gelişle tahminen ne kadar oyna dı göz kararı cvb verirseniz sevinirim.. saygılar

cok guuzel bir çekim olmuş orhan bey elınıze saglık gercekten onnumara bi atlayış

okadar kusun var biçift satmalısın : ) :)

şeref' Alıntı:
Orhan bey pilanlarınız çok güzel , tam aklımdan geçiyordu videonuzu izlerken son yazdığınızı okuyununca düşüncelerimi okumuş dedim kendi kendime :) ileride mutlaka bu tarz videolarınızı yine bizimle paylaşacağnızı umuyorum .. selamlarŞEREF

Şeref bey sağolun teşekkür ederim. İnş. nasip olursa ilerleyen zamanlarda paylaşımlarda bulunacağız .A.S.

fatih_27su' Alıntı:
orhan bey bende tebrik ediyorum böyle güzel bir video paylaşımında bulundugnuz dan dolayı kuşnunuzda çok güzel geliyor... tüy başına hayırını gör. size bir sorum olacakdı bu kuş bu gelişle tahminen ne kadar oyna dı göz kararı cvb verirseniz sevinirim.. saygılar

Çok teşekkür ederim.Sağolun. Sorunuza gelince tahminen binların yükseliğini hesap ederek söylüyorum 20-25 metre civarında olabilir. Kameraman arkadaşım biraz yakınlaştırdığı için çok net olarak mesafesini göremiyoruz. Saygı bizden.

KALİTECİ' Alıntı:
cok guuzel bir çekim olmuş orhan bey elınıze saglık gercekten onnumara bi atlayış

Çok teşekkür ederim sağolun.

xardaks' Alıntı:
okadar kusun var biçift satmalısın : ) :)

Kime..:):)

Bugun yine iki kez videoyu izledim. Her gun videoyu izliyorum duzenli olarak, muntazaman dis fircalar gibi :)

masallah gercekten guzel atlıyor vıdeoda ayrı bır guzel olmus emegıne saglık orhan usta.

evet bence de iyi takla atıyo :)

her mardin oynar, kimi uzun oynar kimi kısa oynar ,kimi yan gider kimi düz gider...

ama 10 000 güvercinden bi tanesi böyle atışlar kardeş, tüyünce hayrını gör, izlemeye gelmek istiyordum yerini yeni sahra sandım ama yeni bosnaymış , kıtalar ters düşmüş, kısmet artık :)

ha bi de efekt çok güzel olmuş yapanın eline sağlık :)

fatih_27su' Alıntı:
tşkler orhan bey cvb nız için saygılar

Rica ederim. Ben teşekkür ederim.

bilalarabaci' Alıntı:
Bugun yine iki kez videoyu izledim. Her gun videoyu izliyorum duzenli olarak, muntazaman dis fircalar gibi :)

:):) olmaz bilalciğim günde en az 3 kere diş fırçalaman lazım yoksa dişlerin çürür ):) söylemedi deme

Emeğine sağlık..

isyankarbfc' Alıntı:
masallah gercekten guzel atlıyor vıdeoda ayrı bır guzel olmus emegıne saglık orhan usta.

Teşekkür ederim. Sağolasın.

ziya antalya kuş delisi' Alıntı:
SELAM KUŞUN GAYET GÜZEL İYİ TAKLA ATIYO SANIRIM SAATLİK KUŞ TEPRİK EDERİM =)

A.S. Teşekkür ederim.

alidemirsmm' Alıntı:
evet bence de iyi takla atıyo :)

her mardin oynar, kimi uzun oynar kimi kısa oynar ,kimi yan gider kimi düz gider...

ama 10 000 güvercinden bi tanesi böyle atışlar kardeş, tüyünce hayrını gör, izlemeye gelmek istiyordum yerini yeni sahra sandım ama yeni bosnaymış , kıtalar ters düşmüş, kısmet artık :)
alidemirsmm' Alıntı:
ha bi de efekt çok güzel olmuş yapanın eline sağlık :)

Teşekkür ederim. Sağolun.

daha farklı kuslarında boyle vıdeolarını beklıyorum orhan usta.

Geri