DUMANLI TAKKALI YAVRU (PERDAH77)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan perdah77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

perdah77

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmett
Meslek
tekniker
İlgi Alanı
Kediler
KALKIŞ

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/perdah77#video=x104inc[/dailymotion]

maşallah abi güzel yavru atmaca göz açtırmıyo bu ara dikkat et

Maaşallah Ahmet güzel hayvan.Allah kazasız belasız uçumlar nasip etsin

Maşallah emeğinize sağlık güle güle uçurun.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim beyler

yerin çok güzel abi bileydim benim köpeği sana verirdim 10 numara göz kulak olurdu oralara horozcu hakan abiye verdim o koydu kümesin önüne

Düşündüğün için sağol emre ama burası mandra koyunlar var 8 tane köpek var zaten köpeğe ihtiyacımız yok. Köpekler yüzünden ben zor giriyorum içeri bir gün bir yerimizi kaptırmassak iyidir. Yalovalısın yerin nerede olduğunu az çok tahmin ediyorsundur. Bir akşam üzeri gel beklerim çıplak gözle izlersin.

S.a Ahmet abi maşallah.Allah kazasız belasız uçurmak nasip etsin.
Uçtukça , daha iyi sergiler oyununu inşallah.
Allah keyifle uçurmak nasip etsin.
Emeklerinize sağlık.

masallah masallah ahmet kardesim güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler

saygılar

inş abi fırsat bulursam gelirim tokinin o taraf demi burası

Kerim TÜRK , Muharrem Şahin , kuscu_marik , mermerci-vedat İyi dilekleriniz için sağolun.

Emre; evet tokilerin hemen yukarısında yer.

Geldiğinde izlediğin gibi aynen devam fakat süreyi çok fazla uzattı o da sıkıntı veriyor. Zor basıyor. Geçen akşam 3.5 saat uçtu karanlığa kaldı yerine inemedi dut ağacına tutundu. Almaya çıkmışken dut yedim bende biraz (: Biraz erken kesicem kanadını heralde tüyünü değiştirsin olgunlaşsın birde öyle görelim. 1 temmuza kadar uçar daha yalovaya geldiğinde tekrar izlersin.

Maşallah yerinizde kuşunuzda güzel bu kuş uçtukça dahada güzel olucak belli paylaşımınız için teşekkürler

hakan_34' Alıntı:
Maşallah yerinizde kuşunuzda güzel bu kuş uçtukça dahada güzel olucak belli paylaşımınız için teşekkürler

Teşekkürler beğendiğinize sevindim.

Geri