DUMANLI YAVRU EKESİ DİŞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şusuçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

şusuçi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
osman yamak
Meslek
serbes
İlgi Alanı
Kediler
S.A Arkadaşlar yeni teke düşürdüğümüz dişi dumanlı yavrunun bir kac oyunu iyi seyirler :slm: .SAYGILAR
[izlesene]5065129[/izlesene]

MASALLAH OSMAN KARDESİM BENDE BU DA YOK EMEKLERİNE SAGLIK DAHADA GÜZEL OLUR PRATİK PİKELERİ DE GÜZEL DÜZENLİ UÇUMLA ÇOK DAHA İYİ OLUR GÜLE GÜLE BESLE BEN DE UÇURABİLSEM OYNAMASIN TEK YETERDİ YOK İŞTE BURADA MASADA UÇURUYORUM

SAYGILAR

S.A dün eklemeyi beceremedim galiba bunuda yayınlarsanız sevinirim .Saygılar...
[izlesene]5065095[/izlesene]

kuscu_marik' Alıntı:
MASALLAH OSMAN KARDESİM BENDE BU DA YOK EMEKLERİNE SAGLIK DAHADA GÜZEL OLUR PRATİK PİKELERİ DE GÜZEL DÜZENLİ UÇUMLA ÇOK DAHA İYİ OLUR GÜLE GÜLE BESLE BEN DE UÇURABİLSEM OYNAMASIN TEK YETERDİ YOK İŞTE BURADA MASADA UÇURUYORUM

SAYGILAR
Çok teşekkürler Marik bey inş. dediğiniz gibi daha iyi olur .Saygılar.....

S.A Bu işi bir türlü beceremedik galiba çok özür dilerim parca parca atıyorum linkleri ama bunuda yayınlarsanız sevinirim. :utangac: :utangac: :utangac:. Saygılar...[izlesene]5068351[/izlesene]

MAŞŞALLAH TÜYÜ KADAR ÖMRÜ OLSUN.

ALAH NAZARDAN SAKLASIN.

HAYIRLI UÇURMALAR.

maşallah hırslı yavru, selamlar...

Daha tam oturmamış ama maşaallah hareketli,taklalı,hırslı bir kuş emeğine sağlık hayrını gör güle güle besle.Selamlar

alidemirsmm' Alıntı:
maşallah hırslı yavru, selamlar...
Teşekkürler Ali bey sağolun .Saygılar...

M.TURAN' Alıntı:
Daha tam oturmamış ama maşaallah hareketli,taklalı,hırslı bir kuş emeğine sağlık hayrını gör güle güle besle.Selamlar
M.TURAN bey dediğiniz gibi yeni kovalıyoruz tam oturmadı birde yere ucurma şansımız olmadığı için tam istenen verimi alamıyoruz yere uçsa dahada hoş olur diye düşünüyorum .Saygılar...

Geri