DUMANLILAR MARDİNMİ YOKSA ANKARA KUŞUMU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hiakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

hiakan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan sener
Meslek
özel sektör
İlgi Alanı
Kediler
bu yavruları yeni getirdim oyunları nasıl olacak bakalım.oyunlu çiftlerin yavruları fakat dişi olan çok küçük kaldı kanadının biri aşağıda yeterince beslenememiş.

Ekli dosyalar

• IMG_20150704_184936.webp
    IMG_20150704_184936.webp
    693 KB · Görüntüleme: 1,305
bu yavruları henüz uçurmadım sadece odada salıyorum yalnız ilk kaldırdığımda kümesin üzerinden kendi ekseninde dönerek kalkıyor taklada değil yani normalmidir sizce elimde alışık kus bir tane var onunlada salamıyorum dışarıya kus uçmak istemiyor çatıya gidiyor bunlarında alışmasından korkuyorum

Damcı kuşunuzla uçurmamanız iyi olmuş bu yavrularda alışırsa birdaha arkası kesilmiyor bu olayın. Kanatları yarım sanırım kuşların ve tüyde oldukları için kendilerini zor kaldırıyor olabilirler o yüzden dönerek kalkıyor olabilir. Kanadı düşük olandan bir performans beklemeyin bence kardeşi oynarsa yavru alıp denersiniz. Ben yavrulara çevreyi tanıtmak için sabahın erken saatlerinde ilk uçuşlarını yaptırıyorum diğer kuşcular henüz kümesleri açmadıkları için kaybolsa bile geri gelme ihtimali artıyor. Bir kuş ilk uçuşunu yapıp bir iki tur attıktan sonra ertesi gün uçmak için daha da hevesli oluyor. Birkaç gün böyle çevreyi tanıyıp ve nasıl ineceğini çözdükten sonra ilerleyen zamanlarda cesaretleniyor ve kümesi açar açmaz fırlıyor zaten. Dama alışmamasını sağlamak için ise açlığı be kardeşini kullanabilirsiniz.

Geri